ΣΤΟ ΣΕΞ Η ΠΑΜΕΛΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΝΙΕΣ

 

Γιατί ένας διάσημος βγάζει στον αέρα τα προσωπικά του. Τα πολύ προσωπικά του. Μέχρι και το τι κάνει και πως το κάνει στο κρεβάτι. Ένα ερώτημα αυτό που αξίζει να το κουβεντιάσουμε. Αυτοί, άλλωστε, που διαβάζουν αποδυτηριάκια έχουν επίπεδο και όλο κάτι θα προσφέρει η σκέψη τους.

Στο θέμα μας. «Με έχουν φτύσει πάνω στο σεξ... ». Το εξομολογείται η σεξοβόμβα Πάμελα Άντερσον και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Κάτι άλλο που της έχουν κάνει τις στιγμές της πλούσιας σεξουαλικής της δράσης; Δεν διαθέτει μόνο στήθος πλούσιο, δηλαδή ''φουσκωμένο'' από πλαστικό. Πλούσια είναι και η ερωτική της ατζέντα σε γκόμενους, όπως η ίδια παραδέχεται, πέρα από τους πέντε γάμους της και τους αρραβωνιάρηδες.

Ένας από τους συζύγους της, με τον οποίον έκανε δυο παιδιά, είναι ο ελληνοαμερικανός ντραμίστας Τόμυ Λη, που γεννήθηκε στην Αθήνα. Αυτός ο Λη την σακάτευε στο ξύλο και η κακομοίρα Παμέλα Άντερσον... υποχρεώθηκε να γράψει βιβλίο για την ''Κρυφή ζωή'' της με τον βίαιο μουσικό.

Η βαμμένη ξανθιά Καναδέζα Pamela Anderson γεννήθηκε το 1967, σα σήμερα πρώτη Ιουλίου, και χάρη το υπερβολικό της στήθος ξεκίνησε καριέρα πρώτα ως κουνελάκι στο Playboy και μετά, πάντα λόγω παχυδερμίας των βυζιών της, το 'παιξε ηθοποιός στη σειρά Baywatch. Στο θέμα μας, όμως. Όπως ανοιχτή σωματικά είναι μπροστά στην κάμερα, έτσι ανοιχτά μιλάει στα μικρόφωνα: «Μ’ έχουν φτύσει, μ’ έχουν χαστουκίσει την ώρα που με πήδαγε κάποιος,,, ».

Αδιάφορο αν λέει αλήθεια η Παμέλα των 40 κιλών, μείον το βάρος του μπούστου της. Στη ζυγαριά δεν είναι περισσότερο από 50 κιλά, συμπεριλαμβανομένου και των δυο κανονιών. Το ερώτημα είναι γιατί η εν λόγω κυρία κι άλλες μοντέλες ή ψευτοκαλλιτέχνιδες είναι τόσο αποκαλυπτικές. ''Δεν μ' αρέσει η βία στο σεξ...'' λέει η κόρη σερβιτόρας Παμέλα Άντερσον. Να το έχουν υπ' όψιν οι υποψήφιοι εραστές της, μετά την πρόσφατη διάλυση του τελευταίου της γάμου που κράτησε 12 μέρες.Η κυρία δεν γουστάρει χαστούκια, μπουνιές, τσιμπήματα, δαγκωνιές. Γενικά όχι χειρονομίες βίαιες.

Διαβάστε ακόμα:

ΡΑΔΙΟΦΩΝΑΤΖΗΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΨΩΝΙΣΜΕΝΟΣ