ΟΙ ΧΥΜΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 

Ένα ακόμα κορίτσι που κάνει παιχνίδι στα λεγόμενα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ποζάρει σε στάσεις αισθησιακές, ολότελα σεξουαλικές, και τις ανεβάζει για να απολαύσουν την κορμάρα της οι ανά τον κόσμο ματάκηδες.

Η συγκεκριμένη με αιχμαλώτισε, το ομολογώ και δεν ντρέπομαι. Με ερέθισε, εννοώ. Κάτι έχει επάνω της που δεν το βρίσκω σ άλλες, όσες ξεβρακώνονται για να δείξουν ό,τι διαθέτουν. 

Είναι μια 25χρονη Αγγλίδα, η οποία ψάχνεται στο μόντελιγκ, και πουλάει τη φιγούρα της με ημίγυμνες, σχεδόν γυμνές φωτογραφίες. Το σκορ της μέχρι σήμερα είναι στα 15 εκατομμύρια followers. Να τα κατοστήσει.
 
Φωτογραφία σήμερα σημαίνει παραπλάνηση. Ο ορισμός της παραπλάνησης. Η κάμερα της φωτογραφικής μηχανής σε ξεγελάει. Βλέπεις την ίδια γκόμενα σε δέκα διαφορετικές πόζες και θαρρείς ότι είναι δέκα διαφορετικά πρόσωπα. Η εν λόγω Ντέμυ Ρόουζ έχει κάτι περισσότερο από... σωματικά προσόντα. Βγάζει μια αύρα ερωτισμού πέρα από την πληθωρικότητα της, τον πλούτο στις γραμμές του κορμιού της. Έτσι, τουλάχιστον, την εισέπραξαν τα μάτια μου, τα οποία ξεπέρασαν τη φωτογραφία της, κάπου στην Ίμπιζα. 
Διαβαστε ακομα:

ΚΑΚΙΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ