Η ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

 

Τελικά, ζούμε σε κοινωνία ιδεώδη και οι μαλάκες δεν το είχαμε πάρει πρέφα. Η υπόθεση της καταγγελίας βιασμού της κυρίας Μπεκατώρου βγήκε στον αέρα και μας ξεστραβώσει. Μας καταδεικνύει με τον πιο κραυγαλέο τρόπο ότι τα κόμματα, τα ΜΜΕ και η δικαιοσύνη είναι αγγελικά πλασμένες και διακρίνονται από ευαισθησίες.

Να μιλήσουμε σοβαρά. Αυτό που συνέβη με την ιστορία της πρωταθλήτριας της ιστιοπλοίας ξεπερνάει κάθε μέτρο. Είναι λίγο, πολύ λίγο να πει κανείς ότι το ‘χουν παρακάνει, ότι έφτασαν στην υπερβολή πολιτικοί, δημοσιογράφοι, κοινωνικοί παράγοντες και λοιποί επικοινωνιακοί πίτουρες. Οι πάντες έσπευσαν να καταδικάσουν τον βιαστή, να συμπαρασταθούν στην αθλήτρια.

Δεν υπάρχει εκπομπή στα κανάλια να μην την έπεσε… δημοσιογραφικά στο μέγα γεγονός των ημερών. Ερντογάν και κορονοϊός πέρασαν σε δεύτερο πλάνο. Μπεκατώρου και πάσης Ελλάδος. Μη μείνουν στην απ’ έξω. Μην υστερήσουν στην απροκάλυπτη κοινωνική… υποκρισία, τουλάχιστον εγώ έτσι το βλέπω.

Γιατί υπάρχει και η λογική. Δεν είναι δυνατόν ο δημόσιος βίος να είναι αυτός που είναι, δηλαδή έτσι όπως τον φωτογραφίζουν με τα πιο μελανά χρώματα τα ίδια τα κόμματα και τα μήντια, και ξαφνικά, με αφορμή την υπόθεση Μπεκατώρου, να παρουσιάζεται ιδανικός. Να μην ανέχεται σεξουαλικές ή άλλες παρεκτροπές.   

Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΧΥΜΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ