Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ Η ΓΚΕΛΑ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Να στο πω απότομα. Αυτή είναι ξεκάθαρη προδοσία και καταπάτηση κώδικα από τον Κασιδιάρη σε μια συζήτηση δυο ακροδεξιών. Και θα εξηγήσω. Μιλάμε για το βίντεο που μοίρασε ο Κασιδιάρης με τη συνομιλία που είχε με τον Μπαλτάκο.

Ο Μπαλτάκος δεν είναι ένας απλός δεξιός. Είναι ένας φανατικός της δεξιάς που εκφράζει η ΝΔ. Είναι στην άκρη της πτέρυγας και σε απόσταση από οποιοδήποτε φλερτ με το κέντρο. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει κάποια σχέση με τις πρακτικές της Χρυσής Αυγής και του Κασιδιάρη.

Να σου πω και το άλλο. Δεν υπάρχει καμμία περίπτωση ο γεννημένος συνωμότης Μπαλτάκος να μιλάει με τον Κασιδιάρη, χωρίς να το γνωρίζει ο Σαμαράς. Εφόσον ζόριζε το πράγμα για την κυβέρνηση είναι μια κατεύθυνση για να αντληθεί υποστήριξή της από ένα δεξιό κόμμα όπως η Χρυσή Αυγή. Όλα παίζουν στην πολιτική. Σήμερα σε κυνηγάω, αύριο συμμαχώ μαζί σου. Όχι με το κόμμα σου, αλλά με σένα και αυτούς που σε ακολουθούν.

Από την άλλη δεν υπάρχει επίσης καμμία περίπτωση ο Σαμαράς να γνώριζε πως ο Μπαλτάκος έλεγε στον Κασιδιάρη περί δίωξης με σκοπιμότητες. Σε αυτό το σημείο έκανε τη γκέλα ο Μπαλτάκος. Ξεπέρασε τα εσκαμμένα και προκάλεσε μέγα πολιτικό ζήτημα. Θα επανέλθω.

Διαβάστε ακόμα:

Αντιολυμπιακός και αντικομουνιστής ο Μπαλτάκος