ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Μέγα πολιτικό ζήτημα προκαλεί η συνομιλία Κασιδιάρη - Μπαλτάκου και αντιμετωπίζεται όπως αναμενόταν. Δικαιωμένη δηλώνει η Δημάρ που αποχώρησε από την κυβέρνηση, ενώ ο Βενιζέλος λέει ότι η ΝΔ πρέπει να ξεκαθαρίσει τη σχέση της με ακροδεξιούς θύλακες.

Ολες οι Μαγδαληνές παίρνουν αποστάσεις και σκούζουν περί άλλων κι όχι επί της ουσίας. Κι αυτό βέβαια το κάνουν επειδή εξαρχής γνωρίζουν πώς παίζεται το παιχνίδι.

Το πρόβλημά τους δεν είναι ότι η πολιτική εξουσία παρεμβαίνει στη δικαιοσύνη, αλλά ότι βγήκε φόρα παρτίδα με πειστήρια στη δημοσιότητα. Το θέμα τους είναι ότι ξεβρακώθηκαν κι όχι ότι το σώβρακο είναι τρύπιο.

Υπό κανονικές συνθήκες η αντιπολίτευση που φιλοδοξεί να γίνει κυβέρνηση, πρέπει να αφήσει οτιδήποτε άλλο και να γυρίσει τον κόσμο ανάποδα.

Ο Κασιδιάρης έκανε χοντρή μπάζα. Εβγαλε τη σημαδεμένη τράπουλα και σήκωσε το τραπέζι. Έπαιξε χωρίς κώδικα, ανήθικα και αρχηγικά. Ως υποψήφιος δήμαρχος και ως διάδοχος του Μιχαλολιάκου. Ξεμπρόστιασε και έξυσε μια πληγή για να βγάλει λάδι και σωτήρα τον εαυτό του. Είπε, εκτός των άλλων, στους δικούς του ότι εγώ είμαι η συνέχεια. Εγώ θα σώσω το μαγαζί.

Διαβάστε ακόμα:

Η προδοσία Κασιδιάρη και η γκέλα Μπαλτάκου