Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΓΙΑ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Πηγή: INTIME
 

Το συλλαλητήριο του ΠΑΟκ ήταν αντικυβερνητική εκδήλωση. Να ξέρουμε τι λέμε. Και ο κόσμος του ΠΑΟΚ, πέραν από τα συνθήματα εναντίον της Αθήνας και της Ελλάδος γενικότερα, σα να είναι η Θεσσαλονίκη εκτός συνόρων, ήταν και τούτο: «Μαύρο στον Καλαφάτη!». Τον υποψήφιο Δήμαρχο της ΝΔ.

Και κάτι άλλο. Το συλλαλητήριο το πνίξανε τα ΜΜΕ. Μπορούν να το κάνουν. Ενα γεγονός να το υπερτονίσουνε, όπως και να το υποβαθμίσουνε. Να το προβάλουν, όπως και να το θάψουν.

Λαοθάλασσα ΠΑΟΚτσήδικη στο συλλαλητήριο. Συμπέρασμα. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι εκτός κόλπου. Δεν έχει μπει ακόμα στη φωτιά. Μακρυά από τη φουφού παίζει. Δεν έχει αντιληφθεί ότι ο λαός του ΠΑΟΚ εύκολα γίνεται ηφαίστειο. Τι μπορεί να κάνει ο Ρώσος;

Να κατέβαινε στις εκλογές με υποψήφιο Δήμαρχο ή, περιφερειάρχη ΠΑΟΚτσή. Δεν κατάλαβα. Ποιο πονηρός είναι ο Μαρινάκης; Δεν αμφισβητείται ότι με την αβάντα της δυναμικής του Ολυμπιακού πήρε την πρωτιά στον Α' γύρο ο Μώραλης στον Πειραιά.

Γιατί να κατεβάσει σαν υποψήφιο ΠΑΟΚτσή τον Ζαγοράκη ο Σαμαράς κι όχι ο Σαββίδης. Οχι νεοδημοκράτη, όχι μνημονιακό, αντιμνημονιακό. Σκέτο ΠΑΟΚτσή. Μόνον έτσι ο μεγαλομέτοχος θα έδειχνε τη δύναμη της ομάδας, έξω από τα γήπεδα. Ολυμπιακό κίνημα ο εφοπλιστής; ΠΑΟΚΤσήδικο κίνημα ο Ιβάν.

Διαβάστε ακόμα:

Ο υπουργός Τσιστιακώφ στον ΠΑΟΚ