ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ Ο ΠΥΡΡΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ!

 

Ο Πύρρος Δήμας με τα σιδερένια χέρια και τα βαριτζήδικα μπράτσα έπρεπε να πλακώσει στο ξύλο τον Πέτρο Τατσόπουλο κι όχι να προστατεύσει τον ανεξάρτητο βουλευτή και συγγραφέα από τον χρυσαυγίτη συνάδελφό του Μίχο. Μιλάει ο αποδυτηριάκιας και καθίστε όλοι προσοχή. Όλοι αυτοί που θέλουν τις μάπες τους και πρώτος απ’ όλους ο εραστής Τατσόπουλος.

Τι έγινε, ρε, στη Βουλή; Στη Βουλή κι όχι σε κάποιο καφενείο, μια ψησταριά, ένα μπουρδέλο. Στη Βουλή προσέχεις τι λές, συμπεριφέρεσαι πολιτισμένα κι όχι πεζοδρομιακά. Ο ίδιος ο Τατσόπουλος παραδέχεται ότι απεκάλεσε «φασίστες» τους χρυσαυγίτες. Με ποιο δικαίωμα;

Ύβρις είναι να χαρακτηρίζεις κάποιον φασίστα. Το κόμμα λέγεται «Χρυσή Αυγή», όχι φασιστικό κόμμα, Ένωση Φασιστών. Άρα, ο Τατσόπουλος προκάλεσε, άρα ο Δήμας ο νταής όφειλε να ξηγηθεί, να επιβάλλει την τάξη αρχίζοντας από τον συγγραφέα της μισής Αθήνας.

Αν πεις «κομουνιστή» έναν χρυσαυγίτη έχει κάθε δικαίωμα να το θεωρήσει ύβρι. Τιμή, όμως, και καμάρι τού βουλευτή του ΚΚΕ αν τον πεις «κομουνιστή». Αν οι χρυσαυγίτες επισήμως έχουν παραδεχθεί ότι είναι φασίστες, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δικαίωμα του καθενός είναι να έχει ασπαστεί τον φασισμό, να είναι φασίστας δηλωμένος. Όταν, όμως, δεν φοράει ο ίδιος τέτοια ταμπέλα, τότε ο κάθε Τατσόπουλος της πλάκας ιστορία δεν νομιμοποιείται πολιτικά να ρίχνει λάσπη και από επάνω να το παίζει θύμα και ευτυχώς που μ’ έσωσε ο ολυμπιονίκης.

Διαβάστε ακόμα:

Πλάκα μας κάνει ο Τατσόπουλος