ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΥ

 

Μετά τον Ομπάμα η Χίλαρυ. Η γυναίκα δεν το βάζει κάτω. Από το 2016 θα είμαι εγώ το αφεντικό του Λευκού Οίκου. Η πρώτη γυναίκα της Ιστορίας που θα γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ. Άλλη μια πρωτιά. Ο Μπαράκ Ομπάμα είναι ο πρώτος μη λευκός πλανητάρχης.

Η κυρία Κλίντον ήταν αντίπαλος του Ομπάμα για το χρίσμα των δημοκρατικών το 2007. Έχασε, αλλά δεν είπε “αντίο” όπως συνηθίζουν όλοι οι χαμένοι υποψήφιοι και των δύο κομμάτων. Δεν παίρνουν το χρίσμα και εξαφανίζονται.

Σα σύζυγος του Μπιλ Κλίντον που, όπως ο Ομπάμα, έκανε κι αυτός δύο τετραετίες (1992-1999) πρόεδρος των ΗΠΑ, η Χίλαρυ πήρε πρέφα πως γίνεται το παιχνίδι της πολιτικής στην αυτοκρατορία. Οργάνωσε το προσωπικό της στρατό και ανέπτυξε προσωπικές σχέσεις στο εξωτερικό, όσο ήταν πρόεδρος, επίσης μια οκταετία (2000-2007) ο ρεπουμπλικάνος Τζωρτζ Μπους ο νεώτερος.

Δημοκρατία σημαίνει ότι επικρατεί η ισχύς, όχι το δίκαιο, το έντιμο, το σωστό, το ηθικό. Δημοκρατία σημαίνει ότι όλοι έχουν δικαίωμα ψήφου. Και φτωχοί και πλούσιοι. Και έξυπνοι και βλάκες. Και ικανοί και ανίκανοι. Φασίστες, αναρχικοί, ακραίοι, οι πάντες.

Η gay κοινότητα στις ΗΠΑ είναι κατάσταση. Δεν έχουν νομιμοποιηθεί οι γάμοι ομοφυλοφίλων. Επόμενο είναι ότι ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, δημοκρατικός, ρεπουμπλικάνος θα φάει μαύρο από τους gay, ακόμα και απ' αυτούς που δεν σκέπτονται το γάμο, αν εναντιωθεί. Η Χίλαρυ την έχει καθαρίσει τη δουλειά. Είμαι μαζύ σας. Λεσβίες, gay, αμφισεξουαλικοί, τρανσέξουαλ, όλοι έχετε δικαιώματα όπως οι στραίητ.

Το είπε ο Νταίηβιντ Μύξνερ, ο μεγάλος αρχηγός του κινήματος των gay  στις ΗΠΑ. “Εμείς, η κοινότητα ΛΟΑΤ (αυτή που πρόσφατα οργάνωσε στην Κύπρο το A' gay pride) βγάλαμε πρόεδρο τον Ομπάμα. Ο αποκαλούμενος “ισχυρώτερος ομοφυλόφιλος της Αμερικής”, ο Νταίηβιντ Μύξνερ εξέφρασε ήδη την υποστήριξή του προς την Χίλαρυ. Υποστήριξή του όχι μόνον σε ψήφους, αλλά και σε δολάρια, στην προεκλογική της καμπάνια.

Διαβάστε ακόμα:

Κανένας παγκόσμιος πόλεμος δεν τελείωσε