ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

 

Φοβερά πράγματα. Όλη η Ευρώπη περιμένει το αποτέλεσμα στο σημερινό δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Σκωτίας. Αν βγει το “Όχι” στη Μεγάλη Βρετανία μέσα από τις κάλπες, τότε είναι που θα αρχίσουν να δουλεύουν τα σενάρια να αυτονομηθούν οι Καταλανοί από την Ισπανία, οι Φλαμανδοί στο Βέλγιο, ένα σωρό άλλοι.

Η χαρά των πονηρών, σου λέω. Μην το καθυστερούμε, να το πούμε αμέσως, επειδή δεν χρειάζεται να σηκώσεις τις κεραίες για να πιάσεις αντεθνικές κουβέντες ότι και στην Ελλάδα πρέπει κάποιοι να αυτονομηθούν. Δεν αναφέρω περιοχές, ούτε πληθυσμούς. Φθάνει μια κουβέντα.

Όποιος μιλάει για κάθε είδους “ανεξαρτησία” κι ενός τετραγωνικού μέτρου της Ελλάδος πρέπει να πέσει μαχαίρι. Να του κόβουν το κεφάλι κατ' ευθείαν. Όποιος κι αν είναι αυτός, επιτόπου. Κι αν δεν υπάρχουν σφάχτες, να αναλάβουν εργολαβικά τη δουλειά τίποτα τζιχαντιστές.

Μιλάμε για το δημοψήφισμα της Σκωτίας. Και σκέπτομαι εκείνους τους άντρακλες, κάτι Μακ Φάρλαντ και Μακ Ντάγκλας, σε αιώνες που είχαν τις μόνιμες διαφορές τους με την Αγγλία. Κάποιοι άλλοι Σπαρτιάτες της αρχαίας Ελλάδος ήντουσαν. Αδιανόητο να γυρίσουν την πλάτη στον Άγγλο την ώρα της μάχης. Δεν γινόταν ποτέ αυτό.

Όποιος Σκωτσέζος τα είχε κάνει επάνω του απέναντι στους Άγγλους, όποιος την κοπάνησε και γύριζε στο χωριό του, μέχρι να πεθάνει από την ντροπή του ουδείς πατριώτης του είχε ξαναμιλήσει. Κουβέντα με τον χέστη; Ποτέ.

Διαβάστε ακόμα:

Ξαφνικά η σκωτσέζικη σημαία στο Λονδίνο