Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Πηγή: Fosphotos
 

Ό, τι λέει ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο μάγκας της Χρυσής Αυγής, προκαλεί. Ο τρόπος που μιλάει από μόνος του είναι προκλητικός, πέρα απ' αυτά που λέει. Το τελευταίο του ήταν πως ο χουντικός Λαδάς πίεζε τον αρχιχουντικό Παπαδόπουλο να σκοτώσουν τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Δεν το ήξερα αυτό. Δεν το είχα διαβάσει πουθενά. Ο χρυσαυγίτης έτσι λέει, και ότι ο αρχηγός των απριλιανών δεν ήθελε να σκοτώσουν τον μετέπειτα αρχηγό του ΠΑΣΟΚ.

Ποιο είναι το πρόβλημα; Δεν είπε ο Κασιδιάρης ότι η κουφάλα ο Παπαδόπουλος δεν έδωσε εντολή να τον καθαρίσουν τον γιο του παπατζή Γεώργιο Παπανδρέου. Το ΠΑΣΟΚ, όμως, ό, τι υπάρχει ακόμα σαν ΠΑΣΟΚ, βρήκε την ευκαιρία να κάνει ύμνους στον Ανδρέα και λέει παραμύθια. Ότι ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ άλλαξε τη μοίρα του ελληνικού λαού. Ότι με τον Ανδρέα επετεύχθη η εθνική συμφιλίωση. Τι να πεις;

Σκοτωνόντουσαν οι Έλληνες και τους τα έφτιαξε ο Ανδρέας. Πού να το πεις. Την αλήθεια την είπε ο Κασιδιάρης. Ότι η χούντα στην Ελλάδα ήταν μαϊμού. Την έζησα την Ελλάδα επί δικτατορίας, δεν ήμουν σ' άλλο πλανήτη. Παραμύθι φούρναρης υπήρχε κομουνιστικός κίνδυνος στην Ελλάδα και γι' αυτό οι αξιωματικοί πρόδωσαν τον όρκο τους και βγήκαν με τα τανκ στους δρόμους. Παραμύθι δικτατορία έκαναν αφού καμμία στρατοκρατία και αστυνομοκρατία δεν σταμάτησαν τα όργια της παρανομίας στην Ελλάδα.

Αυτή την αλήθεια εγώ εισπράττω από την αποκάλυψη(;) του Κασιδιάρη. Επί χούντας δεν ελεγχόταν η αυθαιρεσία στην οικοδομή, ενώ στο ποδόσφαιρο είχαν καταφθάσει ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ξένοι ποδοσφαιριστές σαν “ομογενείς” από την Νότια Αμερική. Και μιλάμε ότι όλες οι ομάδες είχαν χουντικό, δηλαδή, αξιωματικό, “κυβερνητικό εκπρόσωπο”. Χούντα; Μαϊμού κοκκινόκωλη.

Διαβάστε ακόμα:

Εμφιαλωμένο νερό πίνει η μητέρα του Παπανδρέου