ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΓΑ

πηγή: Fosphotos
 

Έγινε και δικηά μας η Όλγα. Όταν τα μήντια πλασάρουν ένα πρόσωπο με το μικρό του όνομα, αυτό σημαίνει ότι πρόκειται για άτομο ευρύτερης αποδοχής. Λες «Μίκης», ένας είναι ο Μίκης, ο Θεοδωράκης. Σάκης, ποιος άλλος από τον Ρουβά. Λάκης, ο Λαζόπουλος. Όπως με τους μακαρίτες Παπανδρέου και Βέγγο, ήτανε ο Ανδρέας, και ο Θανάσης. Με την περίπτωση της κυρίας Κεφαλογιάννη έχει πέσει πλύση εγκεφάλου. Οργανωμένο σχέδιο προσωπικής της προβολής.

Η Όλγα αυτό, η Όλγα εκείνο. Ποια Όλγα; Ποια άλλη από την υπουργό τουρισμού. Την πετυχημένη. Την σούπερ πετυχημένη. Την μοναδική πετυχημένη υπουργό. Αυτή είναι η Κεφαλογιάννη, η Όλγα μας, που δεν είναι κορόϊδο. Ψοφάνε τα μήντια από μπούστο της, γιατί να τους χαλάσει το χατήρι. Δεν κυκλοφορεί πλέον το κορίτσι χωρίς να πιάνουν οι κάμερες και λίγο στήθος της, όχι βέβαια όπως της κυρίας Σόδη, που το είχε παραξηλώσει.

Ο τουρισμός στην Ελλάδα ανέβηκε. Και που κολλάει η μαντάμ Κεφαλογιάννη, για να κάνουμε ταμείο; Η Μέρκελ άμα γουστάρει επιτόπου επηρεάζει τους δείκτες προς όφελος ή, σε βάρος της Ελλάδος. Η κυβέρνηση της Αγγλίας π.χ. η, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες των ξένων χωρών.

Η Ελλάδα τον διώχνει τον τουρίστα. Την πόρτα της Ελλάδος την ανοίγουν τα οργανωμένα συμφέροντα της τουριστικής βιομηχανίας. Ποια Όλγα Κεφαλογιάννη, να είμεθα σοβαροί. Τι, όμως, κρύβει η προπαγάνδα, η εκστρατεία να περάσει στις μάζες το όνομα και η φιγούρα της «Όλγας μας»;

Ετοιμάζεται σενάριο διαδοχής στη ΝΔ. Πιθανόν από τους ενδιαφερόμενους να μην τους βγει. Μαγειρεύεται, όμως, και άστο να παίζει στην καβάτζα. Χάνει αύριο τις εκλογές ο Σαμαράς, τι γίνεται; Κοτζάμ Μητσοτάκης και το βαρύ όνομα Καραμανλής, όπως άλλωστε και ο Έβερτ, μετά από ήττα παραιτήθηκαν από την προεδρία του κόμματος.

Νεκρή φύση είναι σήμερα το τοπίο στη ΝΔ από πλευράς υποψήφιων αρχηγών. Ούτε για δείγμα δεν ξεχωρίζει κάποιος με φόντο αρχηγού. Γιατί, λοιπόν, να μη σενιάρουν τη δημόσια εικόνα της Όλγας μας;

Διαβάστε ακόμα:

Ποιοι πιέζουν τον Γιωργάκη τον Παπανδρέου