Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ!

 

Αυτό μας ενδιαφέρει για τον αυριανό πρωθυπουργό. Αν την έχει μεγάλη τη μαλαπέρδα του. Και μιλάμε εντελώς πολιτικά. Προεκλογικά. Αν το ανδρικό μόριο του Τσίπρα είναι αρκετό για να πηδήξει τους δανειστές μας, οι οποίοι πριν ακόμα ανοίξουν οι κάλπες βιάστηκαν να μας ξενερώσουν. Ότι δεν συζητάνε για κούρεμα. Για καμμία διευκόλυνση του χρέους.

Οι Γιαπωνέζοι και οι Κινέζοι, αναρωτήθηκε on air μια τηλεπαρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου στο όνομα, αν έχουν μικρό μόριο. Ρωτάω, είπε σεμνά το κορίτσι, χωρίς να εξηγήσει για ποιο λόγο το σχετικό ενδιαφέρον της. Έχει, όμως, καμμία σημασία αν η τσουτσού στους άνδρες της κίτρινης φυλής φανερώνουν υπερήφανο ή, ελάχιστο ανδρισμό;

Ο πρόεδρος του Σύριζα καλεί τον ελληνικό λαό να τον υπερψηφίσει για να τελειώσει τα μνημόνια και την τρόικα. Με ποια... προσόντα μιλάει ο Αλέξης μας; Θα τα καταφέρει αν είναι μικρού μεγέθους το εργαλείο του. Ακόμα κι αν το μπανίσει η Μέρκελ να μη φοβηθεί.

Η κυρία Κατερίνα Καινούργιου, βέβαια, δεν είναι πολιτικοποιημένη και γι' αυτό δεν ασχολείται με το πέος του Τσίπρα, αλλά μόνον, φαντάζομαι για επιστημονικούς, μουσικούς λόγους, με το μόριο των ανδρών στην Άπω Ανατολή.

Μια στιγμή. Έχει σημασία το μήκος και το πάχος του φαλλού σ' έναν άνδρα, μάλιστα πολιτικού; Το θέμα είναι παληό. Πολυσυζητημένο. Γι' αυτό και δεν έχει δοθεί οριστική απάντηση. Να αναφερθεί, πάντως, ότι σπουδαίοι άνδρες και διάσημοι γόητες δεν ήταν καθόλου προικισμένοι. Διαπιστωμένα από αυτόπτες μάρτυρες και με αποδείξεις αδιάψευστες είναι μικρό το μαραφέτι του Μικ Τζάγκερ, του Μπραντ Πητ, του Εμινέμ, του Μπεν Άφλεκ, του Τζαίημς Μποντ Ντάνιελ Γκρεγκ, του Τζουντ Λω κ.α.

Μακάρι να είχα πηδήξει τις αμέτρητες γυναίκες που πήγαν με τον Μικ Τζάγκερ και τον Τζουντ Λω κι ας την είχα μικρή.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός του Σύριζα