ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

πηγή: Fosphotos
 

Είναι μαλάκας όποιος δείχνει έκπληκτος επειδή ένας πολιτικός άλλα λέει σήμερα, άλλα κάνει αύριο. Κατ' αρχήν ο μέγας, ο πρώτος, ο άπαικτος παπατζής είναι ο πολίτης. Ο κόσμος. Ο ψηφοφόρος. Που μια ψηφίζει τον έναν, μια τον άλλον. Πόσοι να 'ναι αυτοί που παραμένουν... πιστοί σ' ένα κόμμα;

Βγάλανε στον αέρα ένα κελεπούρι. Να λες με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ο Τέρενς Κουίκ σε τηλεοπτική εκπομπή ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστούμε εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με τον Σύριζα. Το είπαμε 45 φορές ότι δεν θέλουμε τον Σύριζα κι όχι γιατί είμαστε αριστεροφοβικοί. Και ο πρόεδρος μας, ο Πάνος Καμμένος το ξεκαθάρισε στην Θεσσαλονίκη.

Σε κάποια φάση ο Νο2 των ΑΝΕΛ επιχείρησε να κάνει μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας στον Οικονομέα του mega, ότι δεν είναι σωστό να επιμένουν, να καλλιεργούν κλίμα πιθανής συνεργασίας Σύριζα με Ανέλ. Και, μάλιστα, ο Κουίκ ενοχλημένος δήλωσε ότι “Με προσβάλλει προσωπικά μετεκλογική συνεργασία με τον Σύριζα”.

Αυτά χθες. Αυτά πριν. Που είναι το περίεργο; Πολιτικός είναι ο Τέρενς Κουίκ. Ούτε ο πρώτος είναι, ούτε ο τελευταίος “παπατζής”. Θυμίζω ότι παραμονές των εκλογών του 2012 ο Ευάγγελος Βενιζέλος το είχε ξεκαθαρίσει. Το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστεί με την ΝΔ. Και μια εβδομάδα μετά έγινε συγκυβέρνηση με τον Σαμαρά.

Διαβάστε ακόμα:

Ομοσπονδιακή κυβέρνηση Τσίπρα