Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ!

 

Ο φόβος μήπως δηλητηριάσουν τον νεοσουλτάνο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογκάν μας πάει πίσω αρκετούς αιώνες. Δεν υπήρχε από την αρχαιότητα πιο ιδεώδης τρόπος για να
καθαρίσεις έναν εξουσιαστή. Ήταν με δηλητήριο. Τον εξοντώνεις τον βασιληά, τον διάδοχό του, ύπουλα και χωρίς να αφήνεις ίχνη.

Κάθε δυνατός, που είχε εχθρούς και εντός και εκτός έδρας, έπαιρνε τα μέτρα του. Έτσι δημιουργήθηκε το επάγγελμα του «δοκιμαστή». Τον φουκαρά που κατέβαζε πρώτα στο
στομάχι του δυο-τρεις μπουκιές από το φαγητό του αφεντικού.

Ο Ερντογκάν και να μην κινδυνεύει να τον στείλουν με δηλητήριο, αφού πλέον φόρα παρτίδα ενεργεί σαν ηλίθιος σουλτάνος, είναι επόμενο να προκαλεί. Και να αισθάνεται στόχος. Γι' αυτό στο παλάτι του ο πρόεδρος της Τουρκίας εγκατέστησε εργαστήριο ανάλυσης των γευμάτων του. Με πέντε γιατρούς, βάρδιες όλο το 24ωρο.

Απ' όλα τα δηλητήρια την πρώτη θέση έχει ο «βασιληάς» τους, το αρσενικό. Αμέτρητοι πήγαν στις βασιλικές αυλές και με υδροκυάνιο. Ρε, τον φουκαρά τον Ερντογκάν. Προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην πατρίδα ζει με το μόνιμο φόβο μήπως τον δηλητηριάσουν. Να τον στείλουν με τον παραδοσιακό «βασιλικό» τρόπο.

Διαβάστε ακόμα:

Ηταν τσιράκι των ΗΠΑ, λένε οι μυστικές υπηρεσίες