ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΠΑΚΤΕΣ ΤΟΥΣ

 

«Δεν έχω να κρύψω τίποτα...» είπε ο Κώστας Λαλιώτης, ο ένας από την περιβόητη τρόικα του ΠΑΣΟΚ, τους τρεις ισχυρώτερους του λεγόμενου «ιστορικού» ΠΑΣΟΚ μετά τον Ανδρέα Παπανδρέου. Οι άλλοι δύο ήταν Τσοχατζόπουλος Άκης, σήμερα στη φυλακή, και Γεννηματάς Γιώργος, εδώ και χρόνια στο χώμα.

Μου 'ρθε μια κουβέντα που είχε πει ο Καραμανλής, ο κανονικός, ο ιδρυτής της ΝΔ, πριν χρόνια πολλά σε εκδότη εφημερίδας. «Όλοι οι υπουργοί δημοσίων έργων έχουν μια προμήθεια 5% για ό, τι αποφασίζουν να κατασκευαστεί».

Ο Κώστας Λαλιώτης ήταν εννέα χρόνια υπουργός δημοσίων έργων, ΥΠΕΧΩΔΕ που λένε. Και ο ίδιος ο Καραμανλής, ο κανονικός, ο πεθαμένος, ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα σαν υπουργός δημοσίων έργων. Ναι, αλλά ο αποκαλούμενος και «εθνάρχης» όταν μιλούσε για 5%, μάλιστα καθαρά στο παντελόνι, αναφερόταν σ' ό, τι ίσχυε στα χρόνια του.

Η φαυλότητα του δημοσίου βίου τερματίστηκε με την άνοδο στην εξουσία του ΠΑΣΟΚ, του σοσιαλιστικού κινήματος που ήταν ταγμένο για την κάθαρση και την εξυγίανση, γενικώς την αλλαγή.

Τι είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης; «Δεν ντρέπομαι για κάτι που έχω κάνει... Δεν έχω να κρύψω τίποτα...». Έτσι και ο Κώστας Λαλιώτης: «Δεν έχω να κρύψω τίποτα, δεν έχω να φοβηθώ κανέναν...».

Όλοι λένε αλήθεια. Γι' αυτό κι εγώ θα περιμένω να μας πουν οι ίδιοι ποιοι είναι εκείνοι που τα είχαν αρπάξει, ποιοι είχαν κονομήσει. Όπως το έκανε ο Τσοχατζόπουλος. Τόλμησε να πει την αλήθεια. Ότι είμαι αθώος.

Διαβάστε ακόμα:

Σε πενταετή στέρηση Αβραμό οι Ελληνες