ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΑΖΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ!

 

Αυτό με το Σύριζα δεν έχει ξαναγίνει. Βγαίνει κάποιος περίεργος Κατρούγκαλος και λέει Εγώ είμαι με την Ζωή, είναι λάθος να την κατηγορούν την Ζωή. Μιλάμε για πλάκα. Για χοντρή πλάκα. Εντελώς.

Η Ζωή είναι η κυρία Κωνσταντοπούλου, η συμπάθειά μου. Η πρόεδρος της Βουλής. Που πλέον είναι ενοχλητική σε κάποιους μεγαλοσυριζαίους. Και έβγαινε ο εν λόγω Κατρούγκαλος, με 500 ευρώ θα μπορούσε να αλλάξει το όνομά του, και λέει Άδικο να τα βάζουν με την συντρόφισσα Ζωή.

Για σιγά, ωρέ σύντροφοι. Γίνατε κυβέρνηση για να συνεχίσετε να διαφωνείτε μεταξύ σας, αυτό καταλαβαίνω. Καλά τα πάει ο Βαρουφάκης, όχι είναι επικίνδυνος ο Βαρουφάκης. Ρωτάω. Πού θα βγάλει αυτή η βιόλα. Να το παίζει ο σύριζας και κυβέρνηση και αντιπολίτευση.

Κάτι τέτοιο γινότανε το 1981 και επί ΠΑΣΟΚ, όταν πρωτοεξελέγη κυβέρνηση. Όχι, βέβαια, στον ίδιο βαθμό όπως σήμερα. Και τότε, το 1981 με την άνοδο του ΠΑΣΟΚ η ΝΔ είχε ψοφήσει. Είχε εξαφανιστεί. Όπως και σήμερα η ΝΔ σαν αξιωματική αντιπολίτευση είναι στο αμίλητο. Έχει τα δικά της προβλήματα.

Επί του θέματος. Μέχρι πότε θα τραβήξει αυτό το έργο να τα χώνουν μεταξύ τους οι συριζαίοι. Και μερικοί μερικοί, όπως ο Μηλιός να σκέπτονται να αποχωρήσουν από ένα κόμμα, που μέρα με τη μέρα όλο και απομακρύνεται από τις καταστατικές του αρχές και τις εξαγγελίες του.

Διαβάστε ακόμα:

Ζωή και Γιάνης τα αγκάθια για τον Τσίπρα