Η ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

 

Να το πει ο αποδυτηριάκιας αφού κανείς δεν το κάνει. Όχι πως δεν τολμάει. Δεν το καταλαβαίνει. Δεν το «βλέπει». Και σαν άσχετοι που είναι συνεχίζουν να μιλάνε για την... κόντρα του Σύριζα με τη ΝΔ σύμφωνα με τα γκάλοπ. Στο τελευταίο, λένε, προηγείται το κόμμα της κυβέρνησης, με 21 μονάδες διαφορά 36,5 έναντι 15,5 της ΝΔ.

Δεν υπάρχει κόντρα, ρε. Κανένα ντέρμπυ. Άρα, δεν έχει καμμία σημασία αν ο σύριζας αύξησε τη διαφορά από το κόμμα της αντιπολίτευσης. Δεν κατάλαβα. Ο σύριζας παίζει μονότερμα. Όπως το λέω. Άνευ αντιπάλου.

Το πιο φοβερό. Ο κόσμος έχει αρχίσει και μουδιάζει με τους συριζαίους. Πήρε πρέφα ότι είναι άπειροι, ότι έκαναν γκέλες, ότι ανέλαβαν απροετοίμαστοι. Γι' αυτό, πάντα σύμφωνα με τα γκάλοπ, η δημοτικότητα του Τσίπρα έπεσε από το 70 στο 50%. Και ο κόσμος πλέον θεωρεί λάθος τους χειρισμούς της κυβέρνησης με τους δανειστές, γι' αυτό η θετική εικόνα του Σύριζα έπεσε από το 72 στο 41%.

Κανένα πρόβλημα! Είπαμε. Ο σύριζας παίζει μόνος του. Αυτό το κόμμα αρέσει, δεν αρέσει. Ουδείς ασχολείται με τη ΝΔ και τα άλλα κόμματα. Ο σύριζας θα ανεβαίνει, θα πέφτει, όλοι οι άλλοι θα είναι στο περίμενε.

Διαβάστε ακόμα:

Τσίπρας και ξερό ψωμί παρά τις στραβοτιμονιές