ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ...ΧΕΣΙΜΟ!

 

Φοβερά πράγματα. Γι' αυτό ο μαλάκας ψήφισε σύριζα. Ένας είναι ο μαλάκας, ο λαός. Ψηφίζει ένα κόμμα, άσχετο ποιο είναι αυτό, ΠΑΣΟΚ ή, ΝΔ, Σύριζα ή, όποιο άλλο αύριο, για να δίνουν show όταν πλακώνονται δύο υπουργοί. Γνωστή ιστορία.

Θα μου πεις ότι ναι μεν δύο υπουργοί ανήκουν σ' ένα κόμμα, άρα έχουν ίδιες θέσεις, δεν είναι μέλη εγκληματικής οργάνωσης όπου δεν παίζουν κριτήρια ήθους και ιδεολογίας. Ναι, αλλά ένας άγριος τσακωμός, όπως αυτός ανάμεσα στην Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον σύντροφο Γιάννη Πανούση οφείλεται σε διαφορές εθνικής σημασίας. Όχι σε προσωπικές διαφορές, ούτε για μικροπράγματα.

Πρόεδρος της Βουλής η συντρόφισσα Ζωή Κωνσταντοπούλου, άρα είναι το μεγάλο αφεντικό στο μαγαζί. Αποφάσισε και διέταξε, τα ΜΑΤ δεν θα μπαίνουν στο κοινοβούλιο. Και πού θα κατουράνε οι μπάτσοι που φρουρούν το κοινοβούλιο από την είσοδο της Βασιλίσσης Σοφίας; Στη φύση! Στον Εθνικό Κήπο. Πού να ξέρει η συντρόφισσα. Της είναι αδιάφορο.

Ο υπουργός δημόσιας τάξης, δηλαδή των ΜΑΤ, μιλάει για «αρρωστημένη συμπεριφορά που προσβάλλει την υγεία της Δημοκρατίας» και αναφέρεται στην συντρόφισσα Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Το θέμα είναι εξόχως σοβαρό. Γι' αυτό στον σύριζα βρήκανε θέμα. Άλλοι τάχθηκαν ήδη υπέρ του συντρόφου Πανούση, άλλοι υπέρ της συντρόφισσας Ζωής, όπως η νεολαία του κόμματος. Να το σημειώσουμε αυτό. Ότι η νεολαία του σύριζα είναι ετοιμοπόλεμη, δεν αφήνει να πέσει κάτω τίποτα που να αλλοτριώνεται την ιδεολογία του κόμματος.

Οι συνδικαλιστές μπάτσοι των ΜΑΤ διαμαρτύρονται γιατί δεν τους αφήνουν να χρησιμοποιούν τη χέστρα της Βουλής. Η κυρία πρόεδρος της Βουλής συντρόφισσα Κωνσταντοπούλου απάντησε στον Πανούση ότι «ο προϊστάμενος των αστυνομικών υποβαθμίζει το κοινοβούλιο και... αναβιβάζει τις αστυνομικές δυνάμεις σε ισότιμο θεσμό με τη Βουλή».

Ρε, οι άνθρωποι να κάνουν την ανάγκη τους θέλουν. Μπλέξαμε.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Σύριζα θα κόψει τον ...Σουλεϊμάν και το Voicez