ΧΑΛΑΡΩΝΕ ΜΕ ΤΗ ΜΥΡΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΑΙΔΟΙΟΥ

 

Ο σύριζας είπε «θεσμούς» την τρόικα και καθάρισε. Φοβερό, ε; Κατάργησε το μνημόνιο και την τρόικα, όπως είχε υποσχεθεί προεκλογικά. Μεγαλειώδες επίτευγμα. Μεγαλοφυές. Κάτι είπε για τρόικα και μνημόνιο ο κρυόπλαστος Ντάισελμπλουμ και λίγες μόλις ημέρες μετά τις εκλογές ο Βαρουφάκης δίπλα του τον κούφανε τον Ολλανδό:
-Ουάου! Ποιο μνημόνιο, δεν υπάρχει κανένα μνημόνιο.

Με το στόμα, με μια λέξη, με μια άλλη λέξη καταργείς ό, τι θέλεις. Έτσι και ο σεξομανής πρώην αρχηγός του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν. Κατηγορούμενος για μαστροπεία(!) είπε στο δικαστήριο για τη συμμετοχή του σε πάρτυ με σεξουαλικά όργια ότι απλά ήταν «συνεδρίες αναψυχής». Και απαλλάχθηκε.

Ο Μπερλουσκόνιο είναι του κατηχητικού αν τον συγκρίνεις με τον Δομήνικο Στρος Καν, που του φόρεσαν βραχιόλια επειδή πήγε να βιάσει την αραπίνα καμαριέρα. Δεν τα κάνει αυτά φυσιολογικός και αξιοπρεπής άνδρας, μάλιστα όταν κατέχει τόσο υψηλό, παγκόσμιας εμβέλειας αξίωμα. Ο άνθρωπος, όμως, πάσχει από υπερσεξουαλικότητα. Δεν ελέγχει τη τεστοστερόνη του.

Από την άλλη, αυτά που είπε στην απολογία του, έχουν μια δόση αλήθειας. Τον τσακώσανε σε «συνεδρίες» γκρουπ σεξ με νεαρές πόρνες. Η καλύτερή του να βρίσκεται στο κρεββάτι ανάμεσα σε μανουλομάνουλα ανήλικα και... ελαφρώς ενηλικιωμένα.

«Ξέσπασε η οικονομική κρίση και σαν υπεύθυνος του ΔΝΤ όφειλα να βοηθήσω χώρες, να σώσω κόσμο... Το βαρύ καθήκον μου με λύγιζε, είχα ανάγκη να διασκεδάσω, να ξεσκάσω, να χαλαρώσω, γι' αυτό πήγαινα σε... «συνεδρίες αναψυχής» χωρίς να γνωρίζω ότι τα κορίτσια ήταν πουτανάκια».

Άλλος πάει στα μπουζούκια, άλλος σε μια μπαρμπουτιέρα, σ' ένα μπουρδέλο, για ψάρεμα, με μια βάρκα. Να ξεφύγει από την πίεση της καθημερινότητας. Ο Στρος Καν την έβρισκε με τη μυρουδιά του αιδοίου.

Διαβάστε ακόμα:

Συνεδρίες αναψυχής τα σεξουαλικά όργια