ΔΥΟ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΙΝΕΖΙΚΑ

 

Για να βαπτίσει το παιδί του, χριστιανός άνθρωπος, πήγε σε ραβίνο. Μαλάκας, τρελλός, τι να 'ναι. Τι σόι πράμα πατέρας να κάνει δουλειά με εβραίο κληρικό ή, με μουσουλμάνο ιμάμη. Δεν βρίσκεις άκρη. Όπως μ' αυτούς του σύριζα, που δεν τους λέω ούτε τρελλούς, ούτε μαλάκες. Τότε, τι. Στα παπάρια τους. Αυτό είναι. Ούτε πλάκωσαν, ούτε ξεκούτιαναν. Παίζουν το σπορ Βολευόμαστε. Πιάσε φάση, όπως την τσουρνέβω από τη στήλη του Παπαχρήστου στα Νέα.

Το λιμάνι πάει για ιδιωτικοποίηση. Δεν πήγαινε στην αρχή. Μετά πήγαινε και δεν πήγαινε. Τελικά, αποφάσισαν να το... αξιοποιήσουν και να δώσουν τον ΟΛΠ στους Κινέζους. Γι' αυτό διορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος στον ΟΛΠ, ο προερχόμενος από το ΚΚΕ και με σπουδές στο Ανατολικό Βερολίνο σύντροφος Γιάννης (με δύο Ν) Κούβαρης, ο οποίος είναι κάργα αντιμνημονιακός και εναντίον κάθε αποκρατικοποίησης.

Και ψάχνεσαι. Καλά, πλάκα κάνουν. Όχι, κύριε, δεν κάνουν πλάκα. Τότε, τι κάνουν; Είπαμε. Δεν είπαμε; Στα παπάρια τους. Αυτό κάνουν. Διορίζουν τους δικούς τους. Έτσι. Όχι για να βγει δουλειά. Ποιος ασχολείται με το αποτέλεσμα.

Έχει κι άλλο. Αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος στον ΟΛΠ τοποθετήθηκε από τον σύριζα ο σύντροφος Καραμάριος, επίσης αντιμνημονιακός και κατά των ιδιωτικοποιήσεων.

Πήρες πρέφα. Βάζουν «επιλεγμένους», κατάλληλους, επειδή τελικώς αποφάσισαν να «δώσουν» το λιμάνι. Είμαστε όλοι για μπλουμ. Και να μην περιμένουμε τα Θεοφάνεια.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο Πούτιν έστειλε τον Τσίπρα στη Μέρκελ