ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ... ΜΠΑΦΕΤ!

 

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι πρωθυπουργός στην Ελλάδα. Κι όλοι οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί του λένε «Πήγαινε να συμφωνήσεις με τους δανειστές. Ακόμα δεν μας έχεις φέρει μια νέα συμφωνία. Αργείς, μην καθυστερείς άλλο, πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις συμφωνία».

Και ρωτάω εγώ ο μαλάκας. Αν του δώσω ένα εκατομμύριο ευρώ του συντρόφου Αλέξη Τσίπρα να το βάλει στο δημόσιο ταμείο, μετά από πόσα χρόνια, εκατό, διακόσα, θα μπορεί να μου επιστρέψει 1.100.000 ευρώ;

Ρωτάω κι αυτούς τους Θεοδωράκηδες και Γεωργιάδηδες και Γεννηματά, γιατί πιέζουν τον Τσίπρα να υπογράψει και να πάρει νέα πακέτα από τους δανειστές. Πώς τον κόβουν τον Έλληνα πρωθυπουργό κι όλους αυτούς του περίεργους του σύριζα Λεοτσάκους και Σκουρλέτηδες, Λαφαζάνηδες και Στρατούληδες, είναι σε θέση να αξιοποιήσουν τα δανεικά. Να μπουν στο παιχνίδι της ανάπτυξης και τα δέκα δις π.χ. να τα κάνουν ένδεκα σ' ένα χρόνο.

Είναι εγκληματικό να ζητάνει από τον Τσίπρα, λες και είναι ο Ουώρεν Μπάφετ, να κάνει συμφωνία, να δεσμεύσει τη χώρα, δηλαδή εμάς, να μας χρεώσει κι άλλο, με κεφαλαία δανεικά τα οποία δεν μπορεί να τα διαχειριστεί επενδυτικά, επιχειρηματικά, χρηματιστηριακά.

Οι συριζαίοι είναι μόνο για «κοινωνική» πολιτική που στρέφεται σε βάρος του λαϊκού συμφέροντος. Να κάνουν διορισμούς στο δημόσιο.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Τσίπρας διόρθωσε τον Καραμανλή!