ΠΟΤΕ ΕΜΑΘΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ

 

Η ερώτηση είναι απλούστατη. Ο σύντροφος Τσίπρας τώρα πήρε πρέφα τι σόι πράμα είναι αυτός ο Λαφαζάνης. Πιο απλή δεν γίνεται η εν λόγω γαμημένη ερώτηση. Που από τη γαμημένη απάντηση θα φωτιστεί το γιατί ετοιμάζονται να μας ξαναστείλουν στις κάλπες μια ώρα αρχύτερα.

Ρωτάω, λοιπόν, ο μαλάκας. Τους Λαφαζάνηδες, τους Λεωτσάκους και Στρατούληδες πότε τους γνώρισε ο Τσίπρας. Σήμερα, χθες, πριν τις εκλογές, πριν δέκα χρόνια, πότε. Να σου δώσω εγώ την απάντηση, τη γαμημένη και έγκυρη απάντηση.

Από τότε που ήταν κνίτης ο Αλέξης Τσίπρας, από τότε που ήταν μέλος της ΚΝΕ, της Νεολαίας του ΚΚΕ, γνώριζε τι βιόλα βαράει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Και ναι μεν ο Λαφαζάνης μετακινήθηκε από το ΚΚΕ, όπου ήταν επαγγελματικό στέλεχος, όμως πάντα παραμένει σταθερός και αμετακίνητος στις πολιτικές του θέσεις.

Άλλο γαμημένο ερώτημα. Αφού, λοιπόν, τον γνώριζε τον Λαφαζάνη γιατί τον έκανε υπερυπουργό ο Τσίπρας. Μήπως περίμενε ότι και οι σύντροφοι της Αριστερής Πλατφόρμας θα
γίνουν μνημονιακοί όπως εκείνοι του Σύριζα που έκαναν την κωλοτούμπα τους.

Δεν είναι υπεύθυνοι οι «Λαφαζανικοί» αν τελικώς οδηγηθούμε πάλι στην περιπέτεια των πρόωρων εκλογών. Υπόλογος είναι ο Τσίπρας, ο οποίος αφού αποφάσισε να πορεύεται στα
βήματα του Αντώνη Σαμαρά γιατί ταλαιπωρεί τη χώρα ξεκαθαρίζοντας τις διαφορές του με τους πλατφορμίτες, μετά από 6 μήνες!!!

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί πανηγυρίζουν στον Σύριζα για τον Λεβέντη