ΘΕΛΩ ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΣΤΟ DEBATE!

 

To debate υποτίθεται ότι είναι μια δημοκρατική διαδικασία. Υποτίθεται. Να αποκλείσουν τον Βασίλη Λεβέντη, που όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει τη μεγάλη έκπληξη των εκλογών, το καταλαβαίνω. Ο πίτσας δεν είναι εκλεγμένος.

Ο Λαφαζάνης, τότε, τι δουλειά είχε στο πάνελ! Μη μου πεις ότι είναι εκλεγμένος βουλευτής και αρχηγός κόμματος, διότι αυτό δεν πιάνει.

Βεβαίως ο Λαφαζάνης είναι εκλεγμένος, όμως σα σύριζα. Τι κόλπο... δημοκρατικό είναι αυτό, ο σύριζας να έχει δύο εκλεγμένους με τη φανέλλα του, του Τσίπρα και του Λαφαζάνη. Αν, δηλαδή, έκανε κόμμα και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, και ο Μανώλης Γλέζος θα τους τρώγαμε κι αυτούς στη μάπα, στο ντημπαίητ.

Παρακάτω, να συνεχίσουμε δημοκρατικά την κουβέντα. Η Χρυσή Αυγή γιατί αποκλείστηκε από το ντημπαίητ. Επειδή, λέει, είναι υπόδικη. Εγώ ξέρω ότι ο Ολυμπιακός που κατηγορείται κι αυτός για εγκληματική οργάνωση συμμετέχει κανονικά τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο τσάμπιονς ληγκ.

Μιλάμε πολιτικά. Μιλάμε δημοκρατικά. Μιλάς με τον αποδυτηριάκια. Λοιπόν. Βεβαίως η Χρυσή Αυγή κατηγορείται για εγκληματική οργάνωση. Κι εγώ σου λέω ότι πράγματι είναι εγκληματική οργάνωση. Δεν έχεις, όμως, κανένα δικαίωμα... δημοκρατικό να την αποκλείσεις. Από τη Βουλή, από την τηλεόραση, από κανένα μαλακισμένο ντημπαίητ. Γιατί;

Επειδή η Χρυσή Αυγή είναι κόμμα κοινοβευτικό. Επειδή την έχει εκλέξει ο λαός. Με δημοκρατικές διαδικασίες.

Επειδή η Χρυσή Αυγή είναι υπόδικη απέναντι στη Δικαιοσύνη, όχι απέναντι στον λαό που την στέλνει και την ξαναστέλνει στη Βουλή.

Εγκληματίες οι Μιχαλολιάκοι και οι Κασιδιάρηδες. Σίγουρα. Καλά τους κάνουν και τους φυλακώνουν. Όπως τους Τσοχατζόπουλους, και τον κάθε απατεώνα των κομμάτων. Το κόμμα τους, όμως, το κόμμα των εγκληματιών δεν το αποκλείεις. Είναι πράξη αντιδημοκρατική. Αντιλαϊκή.

Μου στέρησαν τον Λεβέντη από το debate, έβγαλαν κόκκινη κάρτα και στον Μιχαλολιάκο. Ε, δεν θα ήταν σούπα νερόβραση το ντημπαίητ με πατάτες μπλουμ, όπως λέγαμε στο στρατό!

Διαβάστε ακόμα:

Πώς μπορούσαν να ξεβρακώσουν τον ξεβράκωτο