«ΕΙΣΑΣΤΕ ΞΕΥΤΥΛΕΣ!» ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ

 

Είσαι άνδρας, παντρεμένος με τη Φωφό και σου λένε φόρα παρτίδα ότι δεν μπορείς να μαζέψεις την γυναίκα σου. Όποτε της καπνίσει ανοίγει την πόρτα του σπιτιού σας και παίρνει τους δρόμους, να βρει κάποιον να την πηδήξει.

Ρωτάω. Πώς νοιώθεις σαν άνδρας, σα σύζυγος, σαν πατέρας όταν δημοσίως και επισήμως σε κατηγορούν ότι αδιαφορείς που η συμβία σου σε κερατώνει. Παρατάει το νοικοκυριό, δεν ασχολείται με τα παιδιά και το μυαλό της το έχει μόνο να ξενοπηδηχθεί.

Υπάρχει και χειρώτερο από τον με την δική του ευθύνη κερατωμένου συζύγου. Να είσαι Έλληνας και στην Ευρώπη να σ' έχουν στη ξευτύλα. Ότι είσαι ανίκανος να φυλάξεις τα σύνορά σου. Δεν υπάρχει πιο βαρειά κατηγορία. Ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει, να σταματήσει τους μετανάστες.

Φοβερό! Δεν περιμένουν από σένα να φυλάξεις τα σύνορα από οργανωμένο εχθρικό στρατό, από έστω εξοπλισμένες συμμορίες εμπόρων ναρκωτικών, αλλά από γυναικόπαιδα! Αυτό είπανε στον Τσίπρα Γερμανία, Αυστρία, Σλοβενία, Κροατία, ότι η Ελλάδα κάνει της πλάκας ελέγχους. Συνέβη στη Σύνοδο Κορυφής της Κομισιόν.

Ο αποδυτηριάκιας το είχε πει. Ήταν έγκλημα του Τσίπρα που πήρε το υπουργείο μετανάστευσης από την Θεά. Την μοναδική Τασία.

Διαβάστε ακόμα:

Ασυλία στη Ραχήλ για δυο ποτήρια κρασί