ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

 

Κέρδισε τίποτα ο ΠΑΟΚ επειδή ο Ζαγοράκης έγινε ευρωβουλευτής; Αυτός που κέρδισε ήταν ο Ζαγοράκης που εκλέχτηκε και λόγω ΠΑΟΚ έγινε κράχτης σε ψήφους προς την ΝΔ. Τότε, γιατί ο Ιβάν Σαββίδης είχε «ευλογήσει» την ευρωπαϊκή υποψηφιότητα του πρώην ποδοσφαιριστή και πρώην προέδρου της ΠΑΕ. Και, για να μη ξεχνιόμαστε, πρώην συνεργάτη στην ομάδα του μεγαλομέτοχου του ΠΑΟΚ.

Σε τίποτα δεν οφέλησε τον ΠΑΟΚ, αλλά ούτε και τον ίδιον τον Ιβάν Σαββίδη η επιλογή για συνεργάτη του τον Ζαγοράκη. Ήταν μια ακόμα αποτυχημένη επιλογή του Σαββίδη.

Λίγο άργησε με τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ ο Ιβάν Σαββίδης. Τελικά, πήρε θέση και σαν παοκτσής «υποδεικνύει» τον περιφερειάρχη Μακεδονίας για νέο πρόεδρο της ΝΔ. Φυσικά το κάνει αυτό για το καλό της ΝΔ, όχι του Σύριζα. Για το καλό του ΠΑΟΚ, όχι του Ολυμπιακού. Για το καλό το δικό του, όχι του Πούτιν.

Κάνει πλάκα ο Ιβάν; Σε καμμία περίπτωση, άλλο ότι οι κινήσεις του προβληματίζουν, μήπως ο άνθρωπος δεν ξέρει τι κάνει, μήπως δεν έχει πάρει σοβαρά την εμπλοκή του και την ευθύνη στον ΠΑΟΚ.

Ο Τζιτζικώστας, όμως, παίζει πολύ σοβαρά, πολύ σκληρά σαν πολιτικός. Η κάθε του κίνηση είναι μελετημένη, στοχευμένη προκειμένου να υπηρετήσει την προσωπική του εξουσιαστική στην πολιτική. Δεν ρίχνει άσφαιρα πυρά ο περιφερειάρχης, όπως ο Ιβάν.

Ο Ζαγοράκης «πρότεινε» στον Τζιτζικώστα τον Ιβάν Σαββίδη, δηλαδή ότι μπορεί να εξασφαλίσει την υποστήριξη του ομογενή επιχειρηματία στην υποψηφιότητα του περιφερειάρχη στις εκλογές της ΝΔ. Η «ομάδα εργασίας» του Τζιτζικώστα διχάστηκε. Δικαιολογημένα.

«Ο Μαρινάκης χωρίς την υποστήριξη κάποιου κόμματος πήρε το Δήμο Πειραιά, ο Ιβάν θα αποτύχαινε στη Θεσσαλονίκη ακόμα κι αν του έδιναν το χρίσμα Σύριζα και ΝΔ». Αυτό ειπώθηκε στο «επιτελείο Τζιτζικώστα» από συνεργάτη του. Επειδή ο Μαρινάκης παίρνει το ένα πρωτάθλημα πίσω από το άλλο, επειδή με Ιβάν ο ΠΑΟΚ πάει από το κακό στο χειρώτερο.

Οι μεν στο team Τζιτζικώστα έλεγαν ότι θα μας θάψει ο Ιβάν αν ταχθεί δημόσια υπέρ μας, οι δε ότι είναι αδιάφορη για τον κόσμο η «υποστήριξη» του μεγαλομέτοχου του ΠΑΟΚ. Τελικά, ο αρχηγός, ο Τζιτζικώστας αποδέχθηκε την αβάντα του ομογενή επιχειρηματία.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Σημίτης ξεβρακώνει το ΠΑΣΟΚ του θριάμβου