ΕΝΑΣ ΓΑΥΡΟΣ ΣΤΗ ...ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΣΙΠΡΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

πηγή: Intime
 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Μετά από 25 χρόνια ο Μίμης Ανδρουλάκης φέρεται έτοιμος να επανέλθει στην Κουμουνδούρου απ’ όπου αποχώρησε το 1993 για τι νομίζετε; Γιατί ο Συνασπισμός στον οποίον ανήκε τότε, είχε ταχθεί εναντίον της ρύθμισης των χρεών του Ολυμπιακού.

Ο Ανδρουλάκης (στη φωτό με την Ελένη Κόκκαλη και τον Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ) σημαίνον στέλεχος του Συνασπισμού, αλλά και του ΚΚΕ νωρίτερα, εκλεγόταν στην Πρώτη Περιφέρεια Πειραιά. Έγινε έξαλλος, λοιπόν, όταν έμαθε ότι το κόμμα του, με ανακοίνωσή του, γνωστοποίησε ότι θα καταψηφίσει την κυβερνητική τροπολογία για τη ρύθμιση των χρεών της ομάδας του. Σε δήλωση του, ο αμετανόητος γαύρος άφησε να φανεί παρέμβαση της τότε ιδιοκτησίας του Παναθηναικού μέσω του Νίκου Κωνσταντόπουλου.

Η ανακοίνωση του Συνασπισμού, ανέφερε ο Ανδρουλάκης, έχει βάθος, πάρα πολύ μεγάλο βάθος. Τόσο που είναι αδύνατον να την αποκρυπτογραφήσω. Αν θα μπορούσα θα ήμουν ακόμη στον ΣΥΝ. Αιχμηρή και η απάντηση του Συνασπισμού μέσω της οποίας επισημοποιήθηκε η διάσπαση. Η δήλωση Ανδρουλάκη μόνο θλίψη προκαλεί.

Δυόμιση δεκαετίες από τότε, έχει τελειώσει η ιστορία με τα χρέη του Ολυμπιακού. Διαφορετικά θα υπήρχε κίνδυνος διαγραφής του από το κόμμα, του οποίου δεν ηγείται πλέον η ουδέτερη ποδοσφαιρικά Μαρία Δαμανάκη, αλλά ο καταπράσινος Τσίπρας...

Διαβάστε ακόμα:

Ορκισμένος εχθρός του Ανδρέα ο Σημίτης