ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΕΞΙΑ ΜΕ... ΑΡΙΣΤΕΡΟΜΕΤΡΟ

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Κλίνατ’ επ’ αριστερά. Το σύνθημα αυτό ρίχνει ο Τσίπρας κάθε φορά ετοιμάζεται να βάλει την υπογραφή του σε ένα νέο μνημονιακό κεφάλαιο. Είναι το άλλοθι του, το αριστερό παρόν που δίνει για να τονίσει ότι δεν έχει καμία σχέση με το κακό που θα συμβεί. Έτσι έγινε και πρόσφατα.

Λίγο πριν βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του κάτω από το νέο ασφαλιστικό επισκέφθηκε το Πέραμα, μία περιοχή με ιδιαίτερα βαρύ συμβολισμό για τον ΣΥΡΙΖΑ. Στην περιοχή αυτή που κατέχει τα πρωτεία στην ανεργία, το κυβερνών κόμμα, το οποίο, σημειωτέον, έρχεται τέταρτο στην προτίμηση των ανέργων μετά τη Χρυσή Αυγή, τη ΛΑΕ και το ΚΚΕ, απέσπασε το 41,97% των ψηφοφόρων, στις εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Λίγο, λοιπόν προτού συγκατανεύσει και στην απελευθέρωση των απολύσεων, ο Τσίπρας πήγε στο Πέραμα για να διαβεβαιώσει τον κόσμο πόσο νοιάζεται γι αυτόν και πόσο καλά θα πάνε όλα.

Με την ευκαιρία, εξήγγειλε μεταξύ άλλων, την επαναλειτουργία του ανοικτού κολυμβητηρίου της πόλης και την προσφορά δωρεάν γευμάτων, στο πλαίσιο της δράσης «Ζεστό Γεύμα» στα σχολεία της περιοχής.

Διαβάστε ακόμα:

Είναι ακόμα στα καλά του ο Μανώλης Γλέζος;