ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟ

 

Στην πλατεία του χωριού, στο πανηγύρι της αγίας Αγνής όλος ο κόσμος μαρμαρώνει μ' αυτό που βλέπουν. Άρχισαν τα ψιθυρίσματα, κάποιοι έκαναν το σταυρό τους, τελικά οι ιδιοκτήτες των τρακτέρ καβάλησαν το εργαλείο και όρμησαν... Τι είχε συμβεί; Ένας νεαρός, το καλύτερο παιδί του χωριού, παπαδάκι τις άγιες ημέρες της εκκλησίας, έβαζε χέρι στην αδελφή του, χωρίς να ντρέπεται, μπροστά στα μάτια των συγχωριανών. Δεν κρατιότανε, ήθελε να πηδήξει το κορίτσι, το ίδιο το αίμα του.

Και ξαφνικά, μέσα στο γενικό σοκ, την ολοκληρωτική σιωπή, κάποιος φώναξε αυτό που όλοι έβλεπαν με μάτια τους: «Ρε, αυτός χυμάει στην αδελφή του!».

Σοκ, λέει, που κάποιος Σγουρίδης Παναγιώτης, υπουργός της κυβέρνησης, παραδέχθηκε ότι ο Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες. Ε, δεν είναι για πατσαβούρες όλοι όσοι... σοκαρίστηκαν;

Δεν κατάλαβα. Χρειάστηκε να το πει ο βουλευτής του Καμμένου, πρώην του ΠΑΣΟΚ, σήμερα υπουργός στη συγκυβέρνηση για να προκληθεί... σάλος. Βοήθεια, ρε! Είπαμε ότι είμαστε μια κοινωνία της πλάκας, όμως όχι τόσο... Να έχουν ζώσει την Ελλάδα τα τρακτέρ γιατί άλλα έλεγε στους αγρότες ο Τσίπρας κι άλλα βλέπουν, κι' αυτή την πραγματικότητα να την αντιλαμβάνονται επειδή την... αποκάλυψε ένας υπουργάκος.

Διαβάστε ακόμα:

Μόλις 3,7% πίσω ο Τσίπρας