ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...

 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΩΔΩΡΑΚΗΣ: «Να απαντήσει η κυβέρνηση για τη σχέση της με τους εκβιαστές δημοσιογράφους...». - (...Αν και ξέρουμε τι θα μας πει, ότι δεν έχει σχέση).

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ: «Η οικουμενική κυβέρνηση έρχεται...».- (...Στο δρόμο είναι).

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΖΑΛΗΣ: «Για το προσφυγικό δεν θα επιτρέψουμε να γίνει Λίβανος η Ελλάδα..». - (...Θέλουμε την Ελλάδα Ιράκ και Συρία και Αφγανιστάν, όχι Λίβανο).

ΝΙΚΟΣ ΜΑΖΙΩΤΗΣ: «Στα χρόνια της ποινής μου προσθέστε άλλα... τρία χρόνια, όσα είναι τα γεννητικά μου όργανα...». - (...Τα δικά μου, όχι τα δικά σας που δεν τα έχετε τρία).

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ: «Στην Ελλάδα ο μόνος που έχει πάει με άντρα είμαι εγώ, εντάξει...».- (...Και ο δεύτερος που πήγε με άντρα είναι εκείνος που πήγε με εμένα).

ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΤΣΗΣ: «Για τους προπηλακισμούς στελεχών του Σύριζα φταίνε τα κανάλια...».- (...Εκτός από την κρατική τηλεόραση αξιόπιστη έγινε επί Σύριζα και η ιδιωτική τηλεόραση).

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: «Είναι η στιγμή της μεγάλης ευθύνης...». - (...Όλες οι άλλες προηγούμενες στιγμές ήταν της μικρής ευθύνης)

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ: «Με ή, χωρίς τον Ερντογάν οι Ευρωπαίοι «την είχαν στήσει» την προσφυγική κρίση στην Ελλάδα». - (...Παίζουμε σε στημένο από την Ευρώπη πρωτάθλημα).

Διαβάστε ακόμα:

Να μας πει ο Τσίπρας τι λέει η θεία του