Ο ΑΔΩΝΗΣ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ

 

Έχουνε πλάκα οι πολιτικοί. Κανονικά σου 'ρχονται τα γέλια όταν τους ακούς να μιλάνε για... ενότητα. Πού είναι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης; Ο ευρών αυτόν αμειφθήσεται. Πρόεδρος του κόμματος ήταν και σήμερα δεν υπάρχει. Δεν θα το έβλεπες αυτό ποτέ στο ποδόσφαιρο.

Η πρώτη βεντέτα της ομάδας, ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της να κάθεται σπίτι του. Ούτε στον πάγκο. Ούτε στις προπονήσεις να τον θέλει η ομάδα.

Φοβερά πράγματα. Ο αρχηγός σήμερα, λέω για τον Μεϊμαράκη, και την άλλη μέρα κατ' ευθείαν στα αζήτητα. Έτσι συμβαίνει, δηλαδή. Σ' όλα τα κόμματα τα... δημοκρατικά. Ο προηγούμενος πρόεδρος, υποτίθεται ό,τι καλύτερο διαθέτει το κόμμα και δεν θέλουν ούτε να τον βλέπουν μετά.

Κανονικά ο Μητσοτάκης μετά τη νίκη του θα έπρεπε να κάνει αντιπρόεδρο τον προκάτοχό του, τον Μεϊμαράκη. Όπως έκανε αντιπρόεδρο της ΝΔ τον άλλον υποψήφιο πρόεδρο στις εσωκομματικές εκλογές, τον Άδωνη Γεωργιάδη. Ο νέος αρχηγός, όμως, τον έγραψε κανονικά τον Μεϊμαράκη κι αυτός δεν μπορεί να το χωνέψει. Ποιο;

Το ότι ο Μητσοτάκης έχρισε «ιππότη» τον Άδωνη Γεωργιάδη, που ούτε θέλει να τον βλέπει η Βαγγέλα, αλλά και γιατί κράτησε τον άλλον «εχθρό» του, τον γραμματέα της ΝΔ, τον Παπαμιμίκο. Και λένε του Μεϊμαράκη οι δικοί του. Να τα φτιάξεις με τον Κυριάκο. Διαφορετικά αποξενώνεσαι. Ξεκόβεσαι από το κόμμα, σε παίρνει η κάτω βόλτα, θα ξεχαστείς.

Όχι, λέει η Βαγγέλα. Αυτοί να 'ρθουν σε εμένα, δεν παρακαλάω εγώ.

Διαβάστε ακόμα:

Οι Ευρωπαίοι έχουν στήσει το πρωτάθλημα