ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

πηγή: Intime
 

Θα διαβάζεται απίστευτο σήμερα από τους Έλληνες που δεν είχαν γεννηθεί στα χρόνια της τελευταίας δικτατορίας στην Ελλάδα. Της τελευταίας, λέω, διότι από το 1830 δεν ήταν η πρώτη δικτατορία εκείνη της 21ης Απριλίου 1967. Μη μπερδέψουμε την κουβέντα, παρακαλώ, αν κάποιος πει ότι έχουμε και σήμερα δικτατορία, μία άλλη χούντα, που παρά τη θέλησή μας μας υποχρεώνει σε φόρους μεγαλύτερους από τις δυνατότητές μας.

Η πρώτη φίρμα από τους πραξικοπηματίες αξιωματικούς του στρατού που νταηλίκι, εννοώ με τα πιστόλια, πήραν την εξουσία το 1967, ήταν ο Κωνσταντίνος Ασλανίδης, συνταγματάρχης σε βαθμό. Γιατί; Επειδή είχε την πιο υψηλή κυβερνητική θέση στον αθλητισμό, ήταν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, σε εποχή που ακόμα δεν είχε εφευρεθεί το ανέκδοτο «υφυπουργός αθλητισμού».

Κι όχι μόνον ήταν ο περισσότερο αναγνωρίσιμος «επαναστάτης» ο Κωνσταντίνος Ασλανίδης, αλλά και λαϊκή βεντέτα! Όπως το λέω. Εμφανιζόταν στο γήπεδο, σε συνέλευση σωματείου, ομοσπονδίας και καταχειροκροτείτο. Να, γιατί λέω ότι αυτό θα διαβάζεται σήμερα ως απίθανο, διότι έχει καλλιεργηθεί η εντύπωση ότι ο ελληνικός λαός ήταν... αντιστασιακός, τέλος πάντων όχι συμπαθών στους επίορκους αξιωματικούς.

Το ίδιο συμβαίνει και τώρα. Ο εκάστοτε υφυπουργός αθλητισμού, λόγω του αβανταρδόρικου πόστου, είναι μακράν ο πιο πολυφωτογραφημένος απ' όλο το υπουργικό συμβούλιο. Ο Κοντονής Σταύρος παίζει στα μήντια περισσότερο από κάθε άλλον σύντροφο στην κυβέρνηση.

Σουρεαλιστικό. Να κάνει πόλεμο ο Κοντονής Σταύρος σε κάποιον Γκιρτζίκη της ΕΠΟ και να εξασφαλίζει ένα φτούκα προ διασημότητας. Θα τον κερδίσει τον Κοντονή Σταύρο ο υπουργός εξωτερικών π.χ. μόνον αν πει μια χοντρομαλακία. Ότι τα Σκόπια είναι Μακεδονία. Και για 2-3 μέρες ο υπουργός οικονομικών αν πει ότι ελπίζουμε να επενδύσουν στην Ελλάδα οι πρόσφυγες.

Διαβάστε ακόμα:

Το παίζει ανεύθυνος στο Grexit ο Κοντονής