ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΑ... ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ!

 

Κυριακάτικη εφημερίδα θα εμφανίσει τα αποτελέσματα του τελευταίου γκάλοπ. Η μεγάλη ελπίδα μας! Να φύγει ο Σύριζα και να 'ρθει η ΝΔ. Και καπάκι μετά τις εκλογές να φύγει η ΝΔ και να ξαναέλθει ο Σύριζα. Ή, κάποιο άλλο κόμμα. Ό,τι πει το γκάλοπ!

Σύμφωνα, λοιπόν, με το γκάλοπ κυριακάτικης εφημερίδας η ΝΔ είναι μπροστά μέχρι και 15 μονάδες. Αυτό, λένε, σημαίνει ότι δίνει μάχη ο Τσίπρας για τη Β' θέση με Κασιδιάρη, που είναι ανεβασμένη η Χρυσή Αυγή, και με Κουτσούμπα, επίσης φορμαρισμένο το ΚΚΕ.

Σε πτώση κάθετη, χωρίς αλεξίπτωτο, ο Τσίπρας, ενώ από το γκάλοπ σπρώχνεται ο Μητσοτάκης. Κουφό! Αν, δηλαδή, γίνει πρωθυπουργός ο Κυριάκος θα είμαστε καλύτερα απ' ό,τι με Αλέξη, ρωτάω. Αν ναι, με ποια λογική να συμφωνήσει κάποιος μ' αυτή την παπαριά; Επειδή το λέει το... γκάλοπ.

Όπως περνάμε καλύτερα, πολύ καλύτερα σήμερα με Τσίπρα. Και τα γκάλοπ τον ήθελαν και οι κάλπες τον Σύριζα. Και, τελικά, ψωνίσαμε από σβέρκο. Δεν είχαμε άλλη επιλογή, θα πεις. Και τώρα, δεν έχεις άλλη επιλογή, γι' αυτό η πλειοψηφία επιστρέφει στη ΝΔ.

Σίγουρα θα τα πιάσουμε τα λεφτά μας. Κι αυτά που έχουμε, όσα απέμειναν, και τα λεφτά που μας πήρανε. Σίγουρα. Έχω εμπιστοσύνη στα... γκάλοπ.

Διαβάστε ακόμα:

Για τον γιο του φίλου μου, ρε γαμώτο