Ο ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

 

Αυτοί που έχουν παραφρονήσει είναι οι αριστεροί με τον Τσίπρα. Δεν έχουν δίκαιο, λέω εγώ. Τον κατηγορούν στα ίσα και επώνυμα ότι διέψευσε τις προσδοκίες του λαού, ότι πρόδωσε την αριστερά, ότι άλλα έλεγε, άλλα υπογράφει. Ότι είναι χειρώτερος από δεξιούς πρωθυπουργούς, ακόμα κι από δικτάτορες, Παπαδόπουλο, Μεταξά και σία.

Μαλακίες. Αυτό είναι το σοβαρό σχόλιο του αποδυτηριάκια. Λένε μαλακίες όλοι οι αριστεροί που τα βάζουν φόρα παρτίδα με τον πρωθυπουργό. Κι όλοι οι μη επώνυμοι, οι άγνωστοι που από το twitter κάνουν πάρτυ διασύροντας, διακωμωδώντας τον Τσίπρα, που μ' όσα αποφασίζει έχει καραφλιάσει όλη την Ελλάδα.

Επιμένω. Έχουν άγρια μεσάνυχτα οι επικριτές του Τσίπρα. Που επαναφέρουν δηλώσεις και... δεσμεύσεις αρχιστελεχών του Σύριζα για την απόφαση του Σαμαρά να ιδιωτικοποιήσει το χώρο στο πρώην αεροδρόμιο, στο Ελληνικό. Τρομερά πράγματα έλεγε και ο ίδιος ο Τσίπρας όταν ήταν αντιπολίτευση. Και σήμερα εκποίησε το Ελληνικό. Μία ακόμα ξεγυρισμένη κωλοτούμπα.

Να μιλήσουμε σοβαρά. Πολύ σοβαρά. Εκτιμώ ότι ο Τσίπρας είναι ο απόλυτα επιτυχημένος πρωθυπουργός στην πολιτική Ιστορία της Ελλάδος. Κατάφερε αυτό που ανέλαβε. Να ξευτυλίσει την αριστερά. Ο Μητσοτάκης π.χ. αύριο θα πιάσει τέτοιο επίτευγμα; Να γελοιοποιήσει την δεξιά, όπως ο Τσίπρας την αριστερά, σύμφωνα και με τον μέντορά του Αλέκο Αλαβάνο;

Ο καθένας κρίνεται με τον προσωπικό του στόχο. Αυτή την αποστολή είχε ο Τσίπρας. Να λες αριστερός και να φτύνεις τον κόρφο σου. Και έχεις πάλι άδικο. Επειδή ο Τσίπρας δεν ήταν αριστερός. Παρίστανε τον αριστερό. Άλλο αυτό. Διπλή επιτυχία του. Νταμπλ. Και παραμύθιαζε όταν ήταν αντιπολίτευση με απόλυτη επιτυχία. Και έκανε πουτάνα την αριστερά ως κυβέρνηση. Ο παίκτης.

Διαβάστε ακόμα:

Καραγκιοζιλίκι Τσίπρα με τον Γκάλη