Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥ ΦΙΛΗ

 

Η «Χρυσή Αυγή» είναι ένα κόμμα από το Πουθενά, που όμως έχει δέσει γερά και σε κάθε περίπτωση μπαίνει πανηγυρικά στη Βουλή. Λέμε από το Πουθενά κόμμα, διότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει Ιστορία, κανένα παρελθόν. Στις εκλογές του 2009, μήνα Οκτώβριο, ο Μιχαλολιάκος και ο Κασιδιάρης πήραν 0,29%. Ούτε μισό τα εκατό.

Το μνημόνιο απογείωσε την «Χρυσή Αυγή», ένα κόμμα που σταθεροποιήθηκε μακράν ως τρίτο, μετά τον Σύριζα και την ΝΔ και συμφέρει σήμερα την... κυβέρνηση. Με τον αντικομουνισμό προσπαθούσε δεκαετίες να επιβιώσει η λεγόμενη δεξιά. Με τον αντιφασισμό, λόγω Χρυσής Αυγής, προσπαθεί σήμερα ο Σύριζα, η λεγόμενη αριστερά, να παρουσιάσει ένα λαϊκό πρόσωπο.

Μιχαλολιάκος και Κασιδιάρης το παίζουν τουμπεκιστάν τους τελευταίους μήνες. Θα έχουν τους λόγους τους να κατεβάσουν τους τόνους. Να, όμως, που η κομματική τους απήχηση δεν περιορίζεται. Σήμερα, η από το Πουθενά Χρυσή Αυγή ρίχνει στα αυτιά στο ιστορικό ΚΚΕ και στο Νο1 καθεστωτικό κόμμα της μεταπολίτευσης, το ΠΑΣΟΚ.

Ξαφνικά και από το πουθενά ο εκρηκτικός Ηλία Κασιδιάρης θυμάται να ρίξει τίποτα ψιλές στους συριζαίους. Το τελευταίο προς Νίκο Φίλη, υπουργό παιδείας: «Όταν είσαι 800 kg και αιώνιος φοιτητής, γιατί ενοχλείσαι αν σε αποκαλούν χοντρό και απαίδευτο;».

Παιδί του γυμναστηρίου ο Κασιδιάρης. Πόσα κιλά μπορεί να ρίξει ο Φίλης αν τον αναλάβει ο χρυσαυγίτης. Στοιχηματίζω ότι σίγουρα δυόμισυ κιλά θα τα χάσει.

Διαβάστε ακόμα:

Χωρίς αντίπαλο ο Σύριζα ως δεύτερο κόμμα