ΟΥΤΕ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ‘ΤΑΝ

 

Ο Τσίπρας κατηγορεί τον Μητσοτάκη πως υποστηρίζει τους δανειστές. Φοβερά πράγματα, ρε. Ο πρωθυπουργός, που είναι ό,τι πιο δουλικό και βολικό για τους γαμάω τους Έλληνες, δηλαδή την Μέρκελ και τον Σόιμπλε, για να ξεκαρφωθεί, «ξεμπροστιάζει» φιλογερμανό τον έτσι της ΝΔ.

Βεβαίως, και δεν το συζητάμε, ότι αν γίνει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης, θα προσπαθήσει να τα «βρει» με τον Σόιμπλε. Δεν έχει άλλη επιλογή! Ο Τσίπρας είναι αυτός που έβαλε ρότα να γίνει αφεντικό στην Ελλάδα, όταν πια χρεοκόπησαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, όμως με στόχο εκείνος να πολιτευθεί διαφορετικά απ’ ο,τι οι Παπανδρεοσαμαράδες.

Και τι συμβαίνει μπροστά στα ματάκια μας; Ο Τσίπρας όχι μόνον δεν ξηγήθηκε «διαφορετικά», όχι μόνον δεν παραιτήθηκε όταν διαπίστωσε πως ήταν υποχρεωμένος να «σκύψει» όπως οι προηγούμενοι. Το χειρώτερο; Παριστάνει το κουταβάκι, ο,τι ο ίδιος είναι στην...κόντρα με τον Σόιμπλε, ο οποίος κουτσός έχει στο τσεπάκι του τον Μητσοτάκη.

Κάτι τέτοιες μαλακίες είπε και ο υποτίθεται σοβαρός Στέλιος Κούλογλου, ευρωβουλευτής του Σύριζα.

-Οτι ο Σόιμπλε θέλει να...ρίξει την κυβέρνηση Τσίπρα, για να κάνει Βουλγαρία την Ελλάδα. Και θα τα καταφέρει ο Γερμανός υπουργός οικονομικών όταν γίνει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης.

Φοβερά πράγματα. Σηκώνω τα χέρια. Τέτοιες χοντρομαλακίες ποιός να το περίμενε να τις σαλιαρίζουν, όχι μεθυσμένοι. Ρε, αν ήθελε να ρίξει τον Τσίπρα ο Σόιμπλε, αυτό θα είχε γίνει από...πέρυσι. Από πρόπερσι.

Διαβάστε ακόμα:

Τα σκοτεινά σοκάκια των συμφερόντων