ΕΙΡΗΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο... ΤΡΑΜΠ!

 

Εκείνος ο χάλιας Τζωρτζ Μπους, πρόεδρος των ΗΠΑ, όταν ξεκίνησε τον πόλεμο στο Ιράκ, αιτιολόγησε τον αμερικάνικο τραμπουκισμό, ότι ο Σαντάμ Χουσεϊν διέθετε χημικά όπλα. Το παραμύθι. Ποτέ και από καμία διεθνή επιτροπή δεν διαπιστώθηκε τελικά ότι το κάθαρμα Σαντάμ Χουσεϊν είχε απαγορευμένες ουσίες, εκτός από τον έλεγχο στα... πετρέλαια της επικράτειας του.

Ο δικτάτορας Άσαντ έχει χημικά και σκοτώνει αθώα γυναικόπαιδα, αποφάσισε ο Ντόναλντ Τραμπ και έκανε κι αυτός επίθεση με πυραύλους στη Συρία.Ο Τραμπ. ο οποίος όταν έκανε αντιπολίτευση στον Μπάρακ Ομπάμα του έλεγε κακώς κοπανάς την Συρία.

Στο Ιράκ μπουκάρησε και ο μέχρι πρόσφατα πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα, ο «καλός» πρόεδρος των ΗΠΑ, αυτός που είχε καταδικάσει τους προηγούμενους εκτός έδρας αμερικανικούς βομβαρδισμούς των Μπούς, Κλίντον και σία.

Η ισχυρότερη οικονομία στον πλανήτη, αυτή των ΗΠΑ, θα πάθει το θάνατο της αλεπούς αν σταματήσει τις «στρατιωτικές επιχειρήσεις» όπου γουστάρει. Χωρίς πολεμικές κινητοποιήσεις που απειλούν ένα κάρο χώρες, σταματάνε επιτόπου να δουλεύουν, να παράγουν τα εργοστάσια όπλων. Επειδή δεν θα... φοβούνται, άρα δεν θα κάνουν παραγγιελιές όπλων. Η πολεμική βιομηχανία είναι η Νο1 στην οικονομία της πλανηταρχίας.

Κάθε πολεμικός τσαμπουκάς των ΗΠΑ αυξάνει τις πωλήσεις όπλων σε ξένες χώρες. Τι να πει ο επίσης ειρηνιστής Ντόναλντ Τραμπ. Το παραμύθι του. Ότι κτυπάει το ισλαμικό κράτος. Αν δεν υπήρχαν οι τζιχαντιστές, θα τους είχαν ανακαλύψει οι ΗΠΑ.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΟΧΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΟΗΣΙΑ