ΟΙ ΖΑΡΝΤΙΕΡΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ 38 ΤΟΥ ΙΒΑΝ

 

Ξεσηκώθηκε το σύμπαν για τη (ν)τροπολογία, λέει, της κυβέρνησης που χαρίζει 38,5 εκ. ευρώ στον Ιβάν Σαββίδη. Αυτή είναι η συχαμένη Ελλάδα της πολιτικής και της δημόσιας ζωής. Παραμύθι στο παραμύθι. Κοροϊδιλίκι στο κοροϊδιλίκι. Και ό,τι κάτσει.

Σχίζει τις ζαρντιέρες της η αντιπολίτευση επειδή μ’ ένα νόμο «φωτογραφικό» δεν θα πληρώσει τα κερατιάτικα που κληρονόμησε ο ομογενής επιχειρηματίας όταν απέκτησε τον κρατικό ΣΕΚΑΠ.

Το θέμα δεν είναι εάν καλώς, εάν κακώς ο Τσίπρας ξηγήθηκε έτσι στη περίπτωση του εργοστάσιου καπνών που ιδιωτικοποιήθηκε. Είναι η απροκάλυπτη χυδαιότητα να κατηγορεί την κυβέρνηση η αντιπολίτευση γι’ αυτό που κι εκείνη θα έκανε το ίδιο αν ήταν στα πράγματα.

Η απόλυτη αρχιξεφτύλα στην Ελλάδα. Ο Τσίπρας στην αντιπολίτευση να είναι ακατέβατα αντιμνημονιακός και ως κυβέρνηση να γίνεται μνημονιοκότερος του μνημονίου.

Άγρια μεσάνυχτα έχει όποιος ισχυριστεί ότι αν ήταν πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης δεν θα έκανε τα ίδια με τον Τσίπρα. Και με τον Ιβάν και με τις τρείς χάριτες, Μέρκελ, Λαγκάρντ, Βελκουλέσκου.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΡΩΤΕΣ, ΔΙΑΖΥΓΙΑ ΚΑΙ... ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ