ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!

 

Πολλοί δεν το έχουν χωνέψει ακόμα ότι πρωθυπουργός της Ελλάδος είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Δεν τον πιάνει το μάτι τους. Ένα ψευτοτσαχπίνικο πράμα ο αρχισυριζαίος, χωρίς γραβάτα και στις πιο επίσημες εκδηλώσεις, ένα baby-face σε εκδοχή βουτυρόπαιδου κοπής Εξαρχείων, που τόσο εύκολα σπάει αμήχανα χαζογελάκια.

Ναι, πράγματι η φιγούρα του κυρίου Αλέξη Τσίπρα στερείται βάρους. Δεν πείθει. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Είναι ένας κυβερνήτης χώρας που δεν τον παίρνεις στα σοβαρά. Κι όμως ο πρόεδρος του Σύριζα που γεννήθηκε σα σήμερα 28 Ιουλίου, το 1974, συμπλήρωσε ήδη 30 μήνες στο Μαξίμου, Επιτυχία;

Σε καμιά περίπτωση, αν ομιλούμε πολιτικά κι όχι ποδοσφαιρικά. Επιτυχία στην πολιτική είναι η παραγωγή κυβερνητικού έργου. Και το αποτέλεσμα, η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Όχι η ''νίκη'' στις εκλογές. Κανένα κέρδος σε τίποτα η Ελλάδα, αλλά και το ποδόσφαιρο, αν πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός.

Ο Τσίπρας, που το 1991 αποχώρησε από το ΚΚΕ και το 1999 έγινε γραμματέας της Νεολαίας του Συνασπισμού,προέκυψε πρωθυπουργός για δύο λόγους. Πρώτον, διότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ προκάλεσαν τη χρεοκοπία στην Ελλάδα. Και, δεύτερον, διότι ο Τσίπρας παρουσιάστηκε εντελώς λαϊκιστής.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!