ΡΕ, ΠΑΓΚΑΛΕ, ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ «ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΤΣΙΠΡΑ»;

 

Δεν έχει ξαναγίνει. Να αποκαλείται «τσογλάνι» ένας πρωθυπουργός. Δημόσια, όχι στο καφενείο, σε ιδιωτική συζήτηση, στο σπίτι, στην παρέα. Και δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θόδωρος Πάγκαλος χαρακτηρίζει φόρα παρτίδα «τσογλάνι» τον Αλέξη Τσίπρα. Σε συνέντευξη του, ζωντανή σε ραδιόφωνο.

Ποιό είναι το σχόλιο; «Το τσογλάνι αυτό...», έτσι αποκαλεί τον πρωθυπουργό ο αντιπρόεδρος της τελευταίας σοσιαλιστικής κυβέρνησης.
Βέβαια! Αριστερός ο σύριζας, άρα έχουμε... αριστερή κυβέρνηση. Σοσιαλιστικό κίνημα το ΠΑΣΟΚ, αλλά διακονούσε το σοσιαλισμό, αλλά ξεπεράστηκε σε ασυνέπεια από τον σύριζα.

Επί του θέματος. Ερώτηση. Ποιός στην πραγματικότητα ανέδειξε πρωθυπουργό τον Τσίπρα; Το ΠΑΣΟΚ, βέβαια, που μέχρι το 2010 κυριαρχούσε την περίοδο της μεταπολίτευσης. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τα έκαναν μπουρδέλο κι έτσι έστρωσαν το χαλί να περάσει θριαμβευτής το τυπάκι. Άσε, λοιπόν, αυτά που μας λες, Θόδωρε, ακόμα κι’ αν έχεις δίκαιο, όταν έχεις ευθύνες, προσωπικές και κομματικές. Και για όσα προκαλέσατε σε βάρος της χώρας και γιατί βοηθήσατε να γίνει πρωθυπουργός ο τίποτας.


Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!