ΟΙ «53» ΓΕΛΟΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 

Πόσο νούμερο να είναι κάποιος για να έχει ηγέτη τον… Τσακαλώτο. Αυτή τη φάτσα του υπουργού οικονομικών που είναι σκέτο διαμαρτυρόμενο γραμμάτιο. Ένα κηδειόχαρτο. Ο ορισμός του τίποτα, του χαμένου, του αποτυχημένου.

Ο Τσακαλώτος, λέει, είναι ο επικεφαλής της συνιστώσας των «53» στον Σύριζα.

Ξαναρωτάω. Πόσο γελοίοι είναι αυτοί οι 53 που… ιδεολογικά διαφωνούν με το ταξίδι του καμματικού τους προϊσταμένου Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ. Που διαφοροποιούνται με τα μνημόνια. Που δεν συμφωνούν με την κυβέρνηση στο πώς διαχειρίζεται το προσφυγικό. Που τα χώνουν στον… Τραμπ.

Τόσο ξεφτύλα. Ο Τσίπρας να θαυμάζει τον Ντόναλντ Τραμπ, οι 53 να χαρακτηρίζουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ ως φιλοπόλεμο, επικίνδυνο, ακόμα... σεξιστή και άλλα τέτοια ψευτοκουλτουριάρικα.

Ρε, απατεώνες της αριστεράς. Ρε, χαμένα κορμιά της πολιτικής. Θαρρείτε με τα λεφτά που παίρνετε από το κράτος, ως βουλευτές, ως στελέχη κόμματος που επιχορηγείται, πώς κάνετε το καθήκον σας βρίζοντας τον… Τραμπ.

Ο Τσίπρας είναι αυτός που είναι. Εσείς τι κάνετε; Ο Τραμπ είναι χειρότερος απ’ όσο τον κρίνετε.Τι σας ενδιαφέρει; Αυτή είναι η δουλειά σας; Κατηγορείτε τον πλανητάρχη για να... αποδείξετε πως είστε... συνεπείς αριστεροί; Το μόνο που καταφέρνετε είναι να δείχνετε ότι είστε μεγαλύτερα νούμερα από τον Τραμπ.

Το απόλυτο κόλπο. Καμία παραγωγή κυβερνητικού έργου ουσίας. Βρίζουμε τον Τραμπ, βρίζουμε και τον Μητσοτάκη…, και μέχρι εκεί. Όσο κρατήσει η κονόμα μας.

Διαβάστε ακόμα:

ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ… ΔΕΙΧΝΕΙ