Ο ΠΑΠΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ… 1821

 

Είναι γελοίο, όχι απλά προσβλητικό για την Ελλάδα, για τους Έλληνες. Να παίζει μπάλα ο αρχιεπίσκοπος στο Μακεδονικό ζήτημα.

Ποιος, ρε, είναι ο κύριος Ιερώνυμος; Ο αρχηγός της Εκκλησίας. Και η εκκλησία τι είναι; Το μαγαζί που εκπροσωπεί τη θρησκεία. Τη χριστιανική. Τη διδασκαλία του Χριστού.

Δεν ξέρω κανένα Χριστό να μίλησε για Ελλάδα και Σκόπια, για σύνορα και ονομασίες χωρών. Ξέρω πως μίλησε για αγάπη, για Θεό, την αιώνια ζωή, την ανάσταση νεκρών. Για πράγματα πνευματικού χαρακτήρα με αξία διαχρονική, όχι της καθημερινότητας. Αδιάφορα για τον Χριστό τα όποια γήινα προβλήματα απασχολούν το σήμερα, τους Έλληνες, τους κάθε εθνικότητας χριστιανούς, μη χριστιανούς.

Βεβαίως έχει σημασία, οπωσδήποτε ΟΧΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ, αν το μπουρδέλο αυτό που λέγεται Σκόπια βαπτιστεί έτσι ή αλλοιώς με ονομασία εχθρική, επικίνδυνη για την Ελλάδα. Ο παπάς που κολλάει;

Ντροπή της Ελλάδος, των Ελλήνων είναι ο πρωθυπουργός να προστρέχει να ενημερώσει τον ρασοφόρο, λες και είμαστε ακόμα στο 1821. Και να κουβεντιάζει για το ίδιο θέμα με τον Παλαιών Πατρών του 2018 και ο πρόεδρος της δημοκρατίας.

Είμαστε γραφικοί. Οκέυ. Και διαφημίζουμε κιόλας το μαϊμού ταλιμπανισμό μας διεθνώς. Α, να χαθείτε.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ