Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙ

 

Ξαναρχινάει το πρωτάθλημα και οι πίτουρες της δημοσιογραφίας ζήτησαν από τον κόσμο να φορέσει παπιόν. Κι αν δεν έχουν σμόκιν στη γκαρδαρόμπα τους, να εμφανιστούν στο γήπεδο με το γαμπριάτικο κοστούμι. Κι αν θα συνοδέψουν την γκόμενα ή την σύζυγο, αυτή να φορέσει τουαλέτα, με τη σιγουριά ότι η κάμερα της τηλεόρασης θα αποθανατίσει την ιστορική στιγμή στην εξέδρα.

Η μεγάλη δικαίωση του συριζαίου υπουργού. Πριν ακόμα βγουν οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο οι τσαμπουκάδες έπιασαν δουλειά. Από χθες κιόλας.

Πρώτη φορά αριστερά ξέρεις τι σημαίνει; Όχι ότι πρώτη φορά ο κόσμος ψήφισε πρώτο κόμμα εκείνο που λανσάρεται ως αριστερό, αλλά ότι στη χώρα επικρατεί κουλτούρα αριστερής κοινωνίας. Τόσο εύκολα, λόγω Σύριζα, κυριαρχεί πλέον η ποιότητα ζωής στην καθημερινότητα μας.

Διακόπτεται το πρωτάθλημα κι όλα μπαίνουν στη θέση τους. Επειδή οι αρμόδιοι κυβερνητικοί λειτουργοί έδωσαν τους αγώνες τους, όπως ισχυρίζονται. Γι αυτό με την επανέναρξη ο κόσμος καλείται να πάει γήπεδο με τα καλά του. Μετά γυναικών και παιδιών. Πρώτη φορά αριστερά, όχι πάλι δεξιά, ούτε κεντροδεξιά.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ