Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΜΟΥΤΖΩΝΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ

 

Σήκωσε τα χέρια ο σύντροφος Απόστολος Γκλέτσος. Έμεινε από καύσιμα. Ο ίδιος γνωστοποίησε στο πανελλήνιο ότι παρατάει τον πολιτικό του αγώνα να γίνει περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος. Αποσύρει την υποψηφιότητα του, γιατί;

Κανείς δεν ξέρει. Κανείς δεν ενδιαφέρεται να μάθει γιατί ο δήμαρχος Στυλίδος, που είχε φτιάξει και κόμμα, δεν επιμένει να ανεβάσει τον πήχυ στην πολιτική του καριέρα. Περιοριζόμαστε, λοιπόν, στο τι λέει ο ίδιος. Εγκαταλείπω, λέει, για προσωπικούς και, κυρίως, οικονομικούς λόγους.

Κανονικό και ξεγυρισμένο μούτζωμα ο ηθοποιός στον κόσμο. Τι θα πει “οικονομικοί” λόγοι; Ότι δεν έχει τόσα χρήματα όσα χρειάζονται. Δηλαδή; Ο κόσμος για να τον ψηφίσει, για να πειστεί, απαιτεί μεγάλη ρεκλάμα. Άρα, ο κόσμος δεν ψηφίζει ιδέες, αξίες, προγράμματα, οράματα, όλα αυτά τα περίεργα, αλλά ποιος υποψήφιος κάνει μεγαλύτερο σαματά.

Και να σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται για τον πασίγνωστο, τον προβεβλημένο κύριο Απόστολο Γκλέτσο, που τον ξέρουν και οι πέτρες, της Στερεάς και την νησιώτικης Ελλάδος, της Βόρειας και της Νότιας Ελλάδος.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ...