ΣΤΟ ΜΝΗΜΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

 

Το γεγονός. Η Ελλάδα υπογράφει το μνημόνιο το 2010. Αυτό και μόνο το γεγονός τα λέει όλα. Τα ξεμπροστιάζει όλα. Ότι είμαστε μπουρδέλο σκέτο. Μια καραξεφτύλα της αιωνιότητος. Γιατί; Δίνω το λόγο στα γεγονότα. Στις 4 Οκτωβρίου εκλέγεται πρωθυπουργός με το ΠΑΣΟΚ ο γιος του Αντρέα, ο Γιώργος Παπανδρέου, με κυρίαρχο πεζοδρομιακού τύπου σύνθημα ''Λεφτά υπάρχουν''. Να μην τα ξεχνάμε αυτά τα πούστικα διότι τίποτα δεν άλλαξε όποια ταμπέλα φοράει ο επόμενος, ο νυν και ο αυριανός σωτήρας.

Λεφτά υπάρχουν έλεγε στους Έλληνες ο George της προοδευτικής, της δημοκρατικής παράταξης και αρχηγός του σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ, ο οποίος μετά από λιγότερο από επτά μήνες (!!!) ανακοινώνει στους μαλάκες που τον ψήφισαν και σ' όσους δεν τον ψήφισαν ότι η χώρα προσφεύγει στον μηχανισμό στήριξης του ΔΝΤ. Συνέβη σα σήμερα 23 Απριλίου, το 2010. Το αποφάσισε ο Τζωρτζ χωρίς να ρωτήσει κανέναν και το ανακοίνωσε από το Καστελόριζο.

Είναι δυνατόν ένας υπεύθυνος πολιτικός, όχι κάποιος γελοίος τρελος του χωριού, να υποστηρίζει πως η Ελλάδα δεν έχει οικονομικό πρόβλημα και μετά από μισό χρόνο μόνο να υπογράφει μνημόνιο; Και να το κάνει αιφνιδιάζοντας και τους υπουργούς της κυβέρνησης. Βεβαίως είναι δυνατόν, όταν μιλάς για μπουρδέλο σκέτο. Μνημόνιο Νο 2 υπέγραψε και ο μετά τον Γιώργο πρωθυπουργός, Σαμαράς στο όνομα, φανατικός... αντιμνημονιακός στην αντιπόλιτευση, για να μη ξεχνιόμαστε.

Μνημόνιο Νο 3 υπέγραψε, αυτό το πιο σκληρό, ο και γαμώ θα σχίσω τα μνημόνια μετά τον Σαμαρά, Τσίπρας στο όνομα.
Ποιος ασχολείται με τα μνημόνια! Ποιος, δηλαδή, θυμάται τις ''δημοκρατικές'' διαδικασίες που (δεν) τηρήθηκαν από τους... σωτήρες του μπουρδέλου. Έτσι είναι. Όταν η χώρα, η όποια χώρα κρέμεται από τα... χείλη, του στόματος κι όχι του αιδοίου,ενος πολιτικού, τότε είναι κωλοχανείο. Ό,τι θέλει λέει ο σωτήρας πριν τις εκλογές, ό,τι θέλει κάνει και τη βγάζει με δικαιολογίες. Επειδή απεθύνεται σε κοινωνία αναξιόπιστη πολιτικά και οικονομικά.

Διαβάστε ακόμα:

ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΝΔ Η ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ