ΜΕ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΨΕΜΑΤΩΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Ο ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑΣ

 

Κανένας άλλος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών δεν έχει κτυπηθεί όσο ο Ντόναλντ Τραμπ. Αυτή είναι η πραγματικότητα κα άσε στην άκρη αν δικαιολογημένα ή όχι τον πυροβολάνε με αποκαλύψεις, με ειρωνείες, με σκάνδαλα.

Η εφημερίδα Washington Post στους πρώτους 27 μήνες της θητείας του ξανθομπάμπουρα Τραμπ μέτρησε 10.000 ψέματα. Ότι έκανε ρεκόρ ψεύδους ο βαψομαλλιάς, ξεπέρασε τις 10.000 στις δημόσιες δηλώσεις του. Ποια είναι η πλάκα; Να ξαναεκλεγεί πρέζιτεντ. Για να επιβεβαιωθεί μια φορά ακόμα ότι δεν παίζουν τα ''ορθολογικά'' κριτήρια στις εκλογές.

Ο κόσμος ψηφίζει και τον διπλωματούχο απατεώνα. Τον αποδεδειγμένα ανίκανο. Τον συστηματικό αρχιψευταρά. Όταν περνάει καλά. Όταν φοβάται την εντιμότητα άλλου πολιτικού.

Ρέκορντμαν ψεύτης ο Ντόναλντ Τραμπ. Τον καταμέτρησαν με κομπιουτεράκι. Λες και είναι Έλληνας πρωθυπουργός. Και λοιπόν; Ποιος ασχολείται με τα... ψέματα; Πράκτορα του Πούτιν τον έχουν πει, αύριο του έχουν ετοιμάσει να δημοσιεύσουν κομπίνες οικονομικές όταν ήταν επιχειρηματίας, πριν γίνει πρόεδρος. Δεν γνωρίζει κανένα σεβασμό από τους αντιπάλους του, αλλά και τους ρεπουμπλικανούς.

Θα δούμε τι θα βγάλει η κάλπη. Εκεί θα κριθεί ο λαός, όχι ο Τραμπ, ούτε οι πόρνες που ξεβράκωνε και έχουν επιστρατευτεί κι αυτές να μιλήσουν για την ηθική του.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΑ-ΚΡΑ, ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΥΣ