ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΗΚΕ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ…

 

Τέλειωσε το ανέκδοτο. Ο Τσίπρας πρωθυπουργός. Και παρακράτησε η πλάκα. Παρά τη θέληση του υποχρεώνεται να ξαναπάει σε εκλογές και να μην εξαντλήσει το χρόνο του. Για πρώτη φορά στην Ιστορία πρωθυπουργός κάθεται στο σβέρκο νόμιμα πέραν της τετραετίας χωρίς εκλογές.

Μη ρωτάς πως από το μεσημέρι της Κυριακής έμαθε τη λυπητερή. Aν το πιάσουμε το θέμα θα ξοδευτούμε σε περιττές κουβέντες, Όταν πια βάθαινε η διαφορά του ωραίου, του αεράτου και μπάνικου Αλέξη από τον αντιτουριστικό Μητσοτάκη και τον χοντρό, και αφού συνεννοήθηκε με Γερμανία μεριά, την κάνει πάλι γυριστή. Εκλογές στις 30 του μήνα.

Για να δοθεί και η εξήγηση της… αποκλειστικότητας ότι η απόφαση των εκλογών βγήκε πρώτα στον αέρα από γερμανικό μέσο. Και έμαθαν το μεγάλο νέο, όπως όλοι οι Έλληνες, και οι υπουργοί του από την τηλεόραση.

Με τα μέλη της παρέας του, του σωματείου Τσίπρα, πήρε την απόφαση, σύμφωνα με το προσωπικό του συμφέρον. Όχι της χώρας, ούτε των… πολλών. Η βαρειά ήττα θα γίνει πιο βαρειά αν καθυστερήσει την προκήρυξη των εθνικών εκλογών. Γι’ αυτό πάει όσο πιο γρήγορα γίνεται πάλι στις κάλπες.

Φοβερά… δημοκρατικό και… αντιφασιστικό!!! ΈΝΑΣ άνθρωπος και μόνο για προσωπικούς λόγους, και αντίθετα μ’ όσα έλεγε μέχρι χθες κιόλας, αποφασίζει πότε θα πάει η Ελλάδα σε εκλογές.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΤΖΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΕΙ