ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΟΙ ΝΟΝΟΙ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ

 

Πέρασε στο ντούκου το γεγονός. Κι όμως παρουσιάζει παγκόσμιο ενδιαφέρον με απίστευτη μοναδικότητα. Αξίζει να πέσει μελέτη και ανάλυση από ειδικούς. Τι να σημαίνει η συντριπτική πλειοψηφία του Σύριζα στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στα σωφρονιστικά καταστήματα. Κατά 80 μέχρι και 90% οι φυλακισμένοι ψήφισαν Σύριζα.

Λες και έπεσε σύρμα. Το φαινόμενο. Σ' όλες τις φυλακές της χώρας ο Σύριζα θριάμβευσε και τα άλλα κόμματα πήραν κάτι ψίχουλα. Παθαίνεις την πλάκα σου. Η ΝΔ π.χ, να παίρνει 2%, ο Λεβέντης 1%, ο Τζήμερος 0,5% και ο σύριζας να μαζεύει όλο το χαρτί, 87 με 92%.

Να έδιναν γραμμή υπέρ της Χρυσής Αυγής οι νονοί της φυλακής, δεν είναι από τα άγραφα. Εγκληματική οργάνωση είναι οι Κασιδιάρηδες, το καταλαβαίνω σκέπτεσαι. Να ψηφίζουν Τσίπρα δαγκωτό οι ποινικοί, όχι οι ρομά, όχι οι πρόσφυγες, είναι πράμα που απαιτεί διερεύνηση.

Θυμήθηκα το άλλο... περίεργο. Στις βουλευτικές εκλογές του 2015 ο Σύριζα, το κόμμα των λαϊκών τάξεων, ''των πολλών, όχι των λίγων'' είχε πλειοψηφίσει στα βόρεια προάστια της πλουτοκρατίας, Εκάλη κ.α.


Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ... ΑΝΤΙΔΕΞΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ