Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ 3,5% ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ

 

Να μη ξεχνιόμαστε. Δεν ''δουλεύει'' τζάμπα ο Τσίπρας, πληρώνεται κανονικά από το δημόσιο, όπως κάθε μαγαζάτορας με δικό του κόμμα. Και ερωτώ. Ποια είναι η εργασία του Τσίπρα, ποια η προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο;

Φωνάζεις τον υδραυλικό να σου φτιάξει τα λούκια. Την τουαλέτα, τέλος πάντων ό,τι στην ειδικότητα του. Το ίδιο τον ψυκτικό, τον τεχνικό της τηλεόρασης, τον οικοδόμο για κάποιο μερεμέτι. Ο εν λόγω Τσίπρας έσκασε μύτη ως αριστερός. Και τώρα λέει ότι είμαι κεντροαριστερός. Σαν τον γύφτο που πόρτα πόρτα πουλούσε χαλιά κι όταν δεν είχε ζήτηση το προϊόν, έβαλε στο ρεπερτόριο και γυναικεία εσώρουχα. Ό,τι γουστάρει η πελατεία.

Τι σκατά αριστερός να 'ναι ο αριστερός όταν παριστάνει τον αριστερό μόνο στην αντιπολίτευση; Κι όταν γίνει κυβέρνηση προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Άρα, την κάνει γυριστή, και από μαϊμού αριστερός δηλώνει κεντροαριστερός, δηλαδή όχι αριστερός και δεν θα είναι... ασυνεπής στις πολιτικές του θέσεις.

Η μαγκιά του αξιόπιστου πολιτικού είναι να επιβάλλει το κομματικό του εκτόπισμα, να κερδίσει τον κόσμο, όσο περισσότερους, ως αριστερός, δεξιός, ευρωπαϊστής, όποια ταμπέλα τον εκφράζει. Ο τυχοδιώκτης πολιτικός είναι εκείνος που πάει στην πρακτική ότι θέλει ο πελάτης.

Πλάκα πλάκα ο Τσίπρας έδεσε στην αντιπολίτευση και το αύριο είναι δικό του. Έχει στην τσέπη το 31,50% που πήρε στις εκλογές και ποντάρει σ' άλλο ένα 3,5% από το πρώην ΠΑΣΟΚ, δηλαδή στο γήπεδο του. Το κινάλ- πρώην ποσόκ της Φώφης πήρε 8%, κι απ' αυτό θα της μείνει μόλις ένα τα εκατό. Από 3,5% θα το βουτήξουν ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ, ΩΡΕ... ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!