ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΜΙΑ... 17 ΝΟΕΜΒΡΗ

 

Ο Έλληνας πρωθυπουργός εν όψει του 2021, όπου η χώρα θα διοργανώσει σειρά επετειακών εκδηλώσεων, με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Επανάσταση, ζήτησε να μας δανείσουν οι Άγγλοι τα μάρμαρα που βούτηξε από την Ακρόπολη ο Σκωτσέζος αλήτης λόρδος Ελγίν. Η απάντηση του γαμημένου Βρετανικού Μουσείου ήταν η εξής:

- Σας δανείζουμε τα ανεπανάληπτα έργα τέχνης που ξήλωσε από τον Παρθενώνα ο Ελγίν με άδεια του Σουλτάνου,αφού προηγουμένως η Ελλάδα αναγνωρίσει ότι ιδιοκτήτης των μαρμάρινων γλυπτών είμαστε εμείς.

Ποια οφείλει να 'ναι η απάντηση στην πουτάνα Αγγλία; Καμιά. Με τη χώρα που έπαιξε τον πιο βρώμικο ρόλο στη νεώτερη Ιστορία της Ελλάδος, στα χρόνια του Βυζαντίου και αργότερα όταν γίναμε κράτος, δεν κάνεις διάλογο, για το θέμα των μαρμάρων. Καμιά κουβέντα σε επίπεδο κυβερνητικό.

Τα μαλακισμένα που παριστάνουν τους τρομοκράτες, αυτοί οι θεωρούμενοι ακροαριστεροί, οι ένοπλοι αντιεξουσιαστές στο όνομα του λαού, ούτε καν πέρασε από την επαναστατική τους σκέψη, να δράσουν με αίτημα την επιστροφή των μαρμάρων. Δεν κάνω τον καθοδηγητή, ούτε προτείνω στόχους εκτός έδρας, τρομοκρατικές ενέργειες στο Λονδίνο. Μην παρεξηγηθώ. Πάντα, άλλωστε, ήμουν καταδικαστικός σε κάθε ισλαμικό τσαμπουκά με πολλούς θανάτους αθώων σε πόλη της ευρωπαϊκής δύσης.

Απλά, θέλω να τονίσω την προκλητικότητα του Βρετανικού Μουσείου, λες και ψοφάει να πάρει ''απάντηση'' από κάποια εθνικού χαρακτήρα, όχι αριστερή, ''αναρχική'' συμμορία, από τη μια. Και από την άλλη, να σχολιάσω ότι ουδέν ωφέλησε τον λαό, μηδέν στο πηλίκον, η πράγματι πλούσια τρομοκρατική δράση από κομπανίες τύπου ''17 Ν'', που ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 1975.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΤΟΥ, Η ΞΕΒΡΑΚΩΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ