ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ, ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ

 

Έχασε τις εκλογές ο Τσίπρας και όπως όλοι οι αρχηγοί κομμάτων που σέβονται τη λαϊκή βούληση βγάζει... σκάρτο το αποτέλεσμα της κάλπης. Έτσι είναι. Έτσι ξηγιέται από την πρώτη κιόλας μέρα που βρέθηκε στην αντιπολίτευση ο συριζαίος. Δηλαδή; Μ' αυτά που τσαμπουνάει εννοεί ότι ο λαός έκανε λάθος να βγάλει τον Μητσοτάκη. Δεν το λέει, αλλά αυτό εννοεί.

Έπιασε, λοιπόν, δουλειά ως αντιπολίτευση ο Τσίπρας, αλλά μιλάει ως κυβέρνηση. Δηλαδή; Εγώ τα έκανα μια χαρά, ο Μητσοτάκης τα κάνει και δυο τρομάρες. Αυτή την κασέτα που παίζει ο καθένας αρχηγός της αντιπολίτευσης. Εγώ τα πήγα περίφημα κι αν θα επιστρέψω θα συνεχίσω το έργο μου, που κινδυνεύει από τον σημερινό πρωθυπουργό.

Ποια είναι η σοβαρή κουβέντα επί του θέματος; Ό,τι λέει ο Τσίπρας είναι για πέταμα. Τι να μας πει; Ήταν τεσσεράμισυ χρόνια πρωθυπουργός και τον είδαμε. Τον ζυγίσαμε. Και τον βγάλαμε λειψό. Άντε, να κάνεις τον χάνο, να μετράς τι λες αν ήταν 4,5 χρόνια αντιπολίτευση.

Ο Τσίπρας, όμως, κάνει κριτική, κατηγορεί για τούτο και το άλλο, έχοντας... ξεχάσει ότι μέχρι χθες ήταν αυτός το αφεντικό. Και αφού επέδειξε... συνέπεια σ' όσα είχε υποσχεθεί, αμολάει νέες... δεσμεύσεις για το αύριο. Στο φινάλε, αντιπολίτευση είναι και δικαιούται να λέει ό,τι γουστάρει ν αακούσει η γαλαρία.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΤΕ, ΡΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!